Basia, piękne zdjęcia, ale czego się dziwić jeśli ogród jest zachwycający. Jaśminowiec bardzo ładny i dobrze rośnie, mojego mam już parę lat, ale jeszcze nie zakwitł
No ogród może nie jest aż tak bardzo zachwycający, ale mi się podoba, coraz bardziej jestem zadowolona Chociaż mam jeszcze trochę miejsc do poprawienia No i nie pokazuję tych gorszych miejsc
Ostatnio, trochę dużo takich miejsc mi się zrobiło ale jak zrobimy oczko wodne to wtedy ogarnę resztę, no i kompostowniki są tez do zrobienia, bo stare się rozpadają powoli. I jeszcze parę rzeczy do ogarnięcia i napewno czasu nam zabraknie. Ale ja już tak się nie spinam, jak coś nie zrobię to trudno
Basiu bardzo ładnie tu jest.
Jak ja lubię taka różnorodność kolorystyczna.
Miałam też kilka takich ciemnych bzów został mi tylko jeden i to taka nędza.
Twój widzę posadzony w słońcu pewnie dlatego tak ładnie wygląda mój w półcieniu.
Dziękuję Mam raczej takie zwykłe popularne rośliny Niektóre trochę inaczej rosną u mnie niż bym chciała i planuję. Posadziłam, przywieziony z lasu przegorzan, rósł tak na uboczu, posadziłam u siebie, zagłuszył mi chryzantemy i sadźca czekoladwego. Już teraz sięga mi do pasa a jeszcze nie kwitnie. No zaskoczył mnie
Dziękuję, mam napewno trochę ciasno
Ten bez co roku na wiosnę jest mocno cięty a i tak w sezonie robi się ogrom Chociaż trochę sezonów musiałam czekać, aż zaczął tak rosnąć. Długo stał w miejscu. Mam też gdzieś takiego tyci niby z żółtymi liśćmi i go wcale nie widać, chyba muszę go przesadzić, bo wcale nie rośnie. Prawie o nim zapomniałam