Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

Basieksp 21:58, 18 kwi 2026

Magara napisał(a)
Fajne widoczki ogrodowe Dziś i u nas super pogoda była
Basia, u nas też sucho niemiłosiernie, nie pamiętam kiedy deszcz był jakiś, wydaje mi się, że tej wiosny nie było w ogóle

U nas podobnie, sucho. Dziś ładnie ciepło, ale do tej pory to raczej chłodno było. Ale w zeszłym roku chyba było podobnie. Wiosna była raczej zimna i sucha, a potem to często padało. Coś mi się tak przypomina. Tylko zimy takiej nie było.
LIDKA 22:32, 18 kwi 2026

Basieksp napisał(a)

Mój sadzony w zeszłym roku żyje, cieszę się, bo bardzo byłoby mi go szkoda. Raczej nie będę musiała go ciąć, może jakieś końcówki gałązek, taka mała korekta. Ale ten mój starszy, jest już ładnie zapączkowany. On jest coraz większy, przycięłam mu jedną całą gałąź, bo już w zeszłym roku przeszkadzała, trochę się zastanawiałam czy ciąć, obcięłam nic mu nie jest

Pani która choduje judaszki i ma wielką szkółke mówi że one urodzone do cięcia. Aleksandra Miczka. Szkółka Przytok na Fejsie. Ona znana jest w gronie hodowców. Ma duzą wiedzę. I jest tylko 11 km ode mnie.
Dorota321 21:32, 19 kwi 2026

Piękna prawdziwa i kolorowa wiosna u Ciebie. Pierwiosnki bardzo lubię i mam ich trochę, ale chyba muszę je porozsadzać, bo chyba mi marnieją.