Niestety zrobiło się deszczowo, chłodno, brzydko.
Ale mam nadzieję ,że to przejściowe. U mnie był przymrozek kilka dni temu pokrzywki w ogrodzie skosi i część dalii.
Mam nadzieję, ze to babie lato przed nami. ;:173 ;:173
Dziękuję, jeszcze ogrody są ładne. Jeszcze mam nadzieję pocieszą nas piękną jesienią i kolorami.
Ja kolorowo to lubię, i to różnokolorowo
Zawsze obserwuję ogród i staram się dosadzać takie rośliny aby zawsze coś na rabatach kwitło.
Niebo też potrafi być malownicze.
Niebo piękne. Pewnie o zachodzie słońca?
Jak jadę do pracy to mam takie miejsce, że fantastycznie widać wschód słońca i ścielące się mgły bo teren podmokły. Tylko nigdy nie chce mi się zatrzymać żeby zrobić zdjęcie A szkoda, powinno się zatrzymywać w kadrze takie momenty
Dziękuję bardzo.
Miło mi, że podoba ci się mój ogród. Oj wiesz jak to jest. Jak człowiek chce to dużo może. Jak na razie udaje mi się pogodzić sprawy zawodowe, rodzinne, ogrodnictwo i malarstwo
To moje życie
Na osnitatnim zdjęciu to klip dagga. Taka ciekawa roślina jednoroczna o niebotycznymi wzroście.
Mam ha pierwszy raz i nam nadzieję, że w przyszłym roku też będzie. Spróbuję z niej zebrać nasiona i wysiać na wiosnę. Może się uda.
Ewuś bardzo dziękuję.
Ogród już jesienny i bardzo się zmienia.
Przesadziłam jagody kamczackie i w ich miejsce posadziłam Ansbelki. Posadziłam tulipany. Jutro posadzę krokusy.
I będzie akcja wykopywania mieczyków i cześć dalii, która przymrozek zważył i wyglądają już brzydko.