Mam mam białego rozchodnika. Nazwy nie znam.
Kilka lat mam. I już dzielę go od 3 lat i sporo
Moje szaraty już się sieją, lub wysiewam gdzieś wiosną i są w różnych miedzach i kwitną na tych co rosną od wiosny.
Taki ładny akcent na różnych rabatach
Aniu, ależ u Ciebie jeszcze kwieciście pomimo nadchodzącej już jesieni, pięknie. Lato w tym sezonie wyjątkowo szybko zleciało, przynajmniej ja mam takie wrażenie, nie nacieszyłam się ciepłem i słońcem.
Przecież przez połowę lata tego ciepła i słońca nie było.
Cofnęłam się troszkę fotki pooglądać i dotarłam do tarasu w budowie. Dobrze kojarzę, że robicie go w tym miejscu co był stół i parasol? Wydawało mi się, że ma powstać zaraz przy domku. Pozdrowienia dla męża, bo jak widać ma teraz trochę dodatkowej pracy, ale na pewno wyjdzie pięknie.
Mój hibiskus w rzeczywistości jest bardziej niebieski, nie wiem czemu aparat tak mi przekoloryzował. I wciąż os sierpnia kwitnie i na biało i na niebiesko
A inne już mniej mają kwiatków.
Może u mnie więcej bylin i kolorowo.
Ty masz pięknie, więcej traw, których więcej mi się marzy.
Och, suuper, ze pamiętasz o mnie i tych trawach
Dokładnie tak. Dobrze, ze wrzesień mamy ciepły i jeszcze kolorowy
Hmm to nowy garaż się buduje, bo miejsca na suta i rózne maszyny i narzędzia bardzo brakuje. Dużo krajobrazu mi zabierze, Ale cóż mus gdzieś się mieścić .
Garzą powstaje za tą rabatą gdzie był stół i parasol i huśtawka. W przyszłym roku wszystko będzie tam inaczej wyglądać.
Hortensja czeka na przesadzenie, bo trzeba miejsca na ruchy prac i materiałowe. Jutro zrobię zdjęcia. Została wycięta jabłoń i dereń. Trochę widoku na przestrzeń i las zasłoni się.
Tak taras ma powstać przy domku w przyszłym roku i tam ścieżka zostanie. I wystarczy.
Dziękuję męża pozdrowię. Tak pracy jest i to tylko.
Pozdrawiam serdecznie Gosiu
Dziękuję.
Tak kwiaty jeszcze ładnie kwitną.
Mój hibiskus kwitnie jeszcze od początku sierpnia. Już dużo.
Korci mnie aby na wiosnę go przesadzić w inne miejsce, bo tam ma już ciasno.
Ale też nie chciałabym go stracić, korzenie mają długie inne. Kiedyś białego przesadzałam i po zimie mi przepadł.