Pszczelarnia
19:03, 11 paź 2016

Ostatnia jednak
wydaje mi się że taka sama jaką mam czyli Boom Boom White - u mnie była najpóźniej kwitnącą i dość wysoka ale szyk i elegancję to ma
z tych drobniejszych to polecam Ci Tam Tam ciemne kulki niski okrągły krzaczek
Dlaczego leszczynę wycięłaś ? bo ja o niej myślę więc pytam
a jarmuż - na śniadanko- masełko, cebulka, czosnek,może być i papryczka i ciut szyneczki - to podsmazyć albo dodać pomidorka i się poddusi
w misce obrane listki jarmużu polać oliwą i cytryną i dobrze pomasować następnie na patelnię
na to rozbełtane jajka - wysmażyć jak się lubi i
można rewolucje w ogrodzie czynić
pozdrawiam.
Miro,
a więc ta
jest
Boom Boom White. A miała być Myijama Fubuki. Analizując moje dalie, dochodzę do wniosku, że jeden sklep (ce-kwia.pl) je pomylił całkowicie.
Ta dalia jest bardzo plenna, wielki kopulasty krzaczek do kolan.
Te dalie są bez zarzutu:
Biskup Dover:
wydaje mi się że taka sama jaką mam czyli Boom Boom White - u mnie była najpóźniej kwitnącą i dość wysoka ale szyk i elegancję to ma
z tych drobniejszych to polecam Ci Tam Tam ciemne kulki niski okrągły krzaczek
Dlaczego leszczynę wycięłaś ? bo ja o niej myślę więc pytam
a jarmuż - na śniadanko- masełko, cebulka, czosnek,może być i papryczka i ciut szyneczki - to podsmazyć albo dodać pomidorka i się poddusi
w misce obrane listki jarmużu polać oliwą i cytryną i dobrze pomasować następnie na patelnię
na to rozbełtane jajka - wysmażyć jak się lubi i
można rewolucje w ogrodzie czynić
pozdrawiam.
Miro,
a więc ta
jest
Boom Boom White. A miała być Myijama Fubuki. Analizując moje dalie, dochodzę do wniosku, że jeden sklep (ce-kwia.pl) je pomylił całkowicie.
Ta dalia jest bardzo plenna, wielki kopulasty krzaczek do kolan.
Te dalie są bez zarzutu:

Biskup Dover: