Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

Pszczelarnia 15:56, 13 mar 2015

Carola / Pigwa S
Faworytka / g. kaukaska/Pigwa S
General Leclerc / Pigwa S
Konferencja / Pigwa S
Zielona 16:40, 13 mar 2015

Ewo - nie znam cen roślin, o które pytałaś, ale jeśli chcesz, to przy okazji zerknę. Zwróciłam uwagę jedynie na to, co mnie interesowało /rh i z ciekawości trawy/ oraz derenie kousa, bo Ewa004 szukała. Pozostałych zbyt wiele, by zaglądać w metki i zapamiętać Zatem zrób listę, a ja sprawdzę następnym razem
Madzenka 19:38, 13 mar 2015

Ewo Ty sie nie kryguj tylko daj znac kiedy Ta po złotlin przyjedzie, byleby nie w ten weekend
bdan 19:41, 13 mar 2015

Ewa dziękuję za porady u mnie.

Bogdzia 21:06, 13 mar 2015

Czytam systematycznie i pozdrówka zostawiam.
Agania 21:33, 13 mar 2015

Długo mnie nie było....więc na początek podziwiam twórców ogrodu przy kościele i gratuluję, kolejnego odcinka ogrodu w Maji w ogrodzie

Warzywnik masz imponujący, a w wiklinowej oprawie wygląda podobnie do klimatu u Mariusza w Bolestraszycach...moje marzenie

Ciemierniki wśród białych Dereni/ ten o czerwonych pędach, zdradzisz nazwę?/, to wspaniały widok, u mnie kwaśniej w podłożu, więc z ciemiernikami efektu nie będzie, dlatego tyle wrzosów u mnie....u Ciebie bosko

Wysiana cebula Globo za bardzo mi wybiła, już się pokłada, ale jest za cieniutka na rozsady, Ewcia co mam zrobić?
WilczaGora 20:36, 15 mar 2015

macham do Ciebie Pszczółko i pozdrawiam wiosennie
Malgosik 11:21, 16 mar 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Carola / Pigwa S
Faworytka / g. kaukaska/Pigwa S
General Leclerc / Pigwa S
Konferencja / Pigwa S

Dzięki
Chyba jako zapylacz kupię Bonkretę Williamsa, bo mi polecono że smaczna. Jeszcze tylko nie wiem jak mocno rośnie i czy ją też okulizują na pigwie.

Jeszcze 1 mam pytanie.
Napisałaś Faworytka na gruszy kaukaskiej lun na pigwie. Czy to znaczy że mogę sobie kupić obeojętnie na której podkładce, bo np słabo rośnie?

Już doczytałam, że faworytka na pigwie rośnie źle, potrzebuje jeszcze jakiejś pośredniej wstawki? W każdym razie zaczyna owocować po 6 latach dopiero. Może u Ciebie to nie wina podkładki tylko właśnie odmiany.
Pszczelarnia 20:23, 16 mar 2015

Agania napisał(a)
Długo mnie nie było....więc na początek podziwiam twórców ogrodu przy kościele i gratuluję, kolejnego odcinka ogrodu w Maji w ogrodzie

Warzywnik masz imponujący, a w wiklinowej oprawie wygląda podobnie do klimatu u Mariusza w Bolestraszycach...moje marzenie

Ciemierniki wśród białych Dereni/ ten o czerwonych pędach, zdradzisz nazwę?/, to wspaniały widok, u mnie kwaśniej w podłożu, więc z ciemiernikami efektu nie będzie, dlatego tyle wrzosów u mnie....u Ciebie bosko

Wysiana cebula Globo za bardzo mi wybiła, już się pokłada, ale jest za cieniutka na rozsady, Ewcia co mam zrobić?

Dereń to zwykły silnie rosnący cornus alba.
Co do cebuli - nie wiem, nie chcę gdybać. Ja nie siałam, mam plan do gruntu.
Bogdzia 20:29, 16 mar 2015

Macham.