Tym razem trzmielinki utkane w hortensjach i miskantach All Gold wylewają się jeszcze bardziej poza rabaty, złote grzyweczki, rozplenice w dziwnie, bo przeidealnie zgranej tonacji z hortensjami, różanka świeża i kolorowa, także donice pięknie tętnią kolorem, Miluniu, cudowna ta Twoja jesień, bo świeża, kolorowa, słoneczna i bardzo optymistyczna! Takie widoki z chęcią zaprasza się do okien Pobędę tu sobie dłużej
Mirelka widok z okna masz wspaniały, normalnie rośliny zaglądają do okna
U Ciebie w ogrodzie widać, że hakonechloa najlepiej oddaje swoje piękno jak wylewa się nie na trawnik tylko jakąś nawierzchnię. Bosko to wygląda. Wiem, że męczące jest obsadzanie donic, ale robisz to tak gustownie, że po prostu musisz to robić
Pięknie się prezentuje
A czy masz tam położoną jakaś linie kroplujaca?
Myśleliśmy o tym żeby położyć ale nie wiem czy miskant i hortensje lubią podlewanie od dołu ?
My też będziemy tam nawozić ziemię i chciałam żeby mi przywieźli torf kwaśny i wymieszać to z ziemią normalną. Czy miskant i hortensje dobrze tolerują torf?
Zostawiam zachwyty nad wrześniowym ogrodem!!! Hortensje w trawach, zielone kulki zatopione w złocie hakonek, szpaler rozplenic i urocza Różanka - to wszystko można oglądać bez końca!!!Jesienne donice bardzo energetyczne. Wszystko w słoneczku cudnie wygląda, przez okno, a raczej przez drzwi też można się gapić i gapić...