Enya73
14:39, 12 lip 2012

Zgadzam się w zupełności z Sebkiem. Jesteś świetnym fotografem, a z tego, co wyczytałam jesteś amatorką, więc tymbardziej wielki szacun, jak mówi mój syn
Każde Twoje zdjęcie mogłoby trafić do książek o ogrodach czy czasopism poświęconych tej tematyce.
Jesteś dla mnie inspiracją także w tym względzie. Musisz być naprawdę ciekawą osobą
Och, szkoda, że nie jesteś moją sąsiadką
Ja kompletnie się na tym nie znam, bo wcześniej po prostu nie interesowałam się tym tematem, ale tak czuję, że niedługo będę mieć nowe hobby na długie zimowe wieczory

Jesteś dla mnie inspiracją także w tym względzie. Musisz być naprawdę ciekawą osobą

Ja kompletnie się na tym nie znam, bo wcześniej po prostu nie interesowałam się tym tematem, ale tak czuję, że niedługo będę mieć nowe hobby na długie zimowe wieczory