Enya73
22:10, 11 lip 2012

Dominiko, ja też czasem zaglądam do Żurka w poszukiwaniu nowości, więc może kiedyś na siebie wpadniemy? Jednak bardziej mnie ciągnie na południe w okolice Bielska Białej oraz Ustronia, gdzie jest więcej szkółek z pięknymi ogrodami pokazowymi. Przy okazji jest wycieczka oraz ogrodowe zakupy
Zauważyłam na Twoich zdjęciach bardzo ładne lampy ogrodowe. Czy możesz mi przesłać prywatną wiadomość, z jakiej są firmy? Właśnie jestem na etapie poszukiwań odpowiedniego oświetlenia do ogrodu,a to co jest dostępne w marketach kompletnie mi nie odpowiada.
Jakbyś miała też namiary na jakieś ciekawe donice ogrodowe, to podpowiedź też mile widziana
Poza tym dołączam do tego chóru zachwytu nad Twoim ogrodem. Jest bajeczny
Pozdrawiam serdecznie

Zauważyłam na Twoich zdjęciach bardzo ładne lampy ogrodowe. Czy możesz mi przesłać prywatną wiadomość, z jakiej są firmy? Właśnie jestem na etapie poszukiwań odpowiedniego oświetlenia do ogrodu,a to co jest dostępne w marketach kompletnie mi nie odpowiada.
Jakbyś miała też namiary na jakieś ciekawe donice ogrodowe, to podpowiedź też mile widziana

Poza tym dołączam do tego chóru zachwytu nad Twoim ogrodem. Jest bajeczny

Pozdrawiam serdecznie