Borbetka
12:43, 16 lip 2012
Bajka![]()
Może uda mi się wieczorem wstawić zdjęcia zakupów
. kupiłam kilka drobnostek![]()
Kto by pomyślał kiedyś, żeby sprawdzać częstotliwość nadawanych imion prawda? Nie było takiej możliwości i moja mama nadała mi imię Monika i miałam takich jeszcze cztery w liceum. Było to strasznie frustrujące. Teraz żyjemy w innych czasach. Nie wiem naprawdę, które są lepsze - tamte, gdzie nic nie było na półkach i wyścigu szczurów też, czy te nowoczesne, gdzie moja córcia mała, mająca 6,5 roku przychodzi od koleżanki i mówi, że tamta ma już taptopa. Zgroza normalnie. Co mówić takiemu dziecku? Najpierw naucz się wiązać porządnie sznurowadła od butów, a potem pogadamy o laptopie? Komórki, komputery, tablety ... nie daję rady już temu i jestem szczęśliwa, że mam swój ogród. Bo natura zawsze pozostanie normalna i zrównoważona jak jing i jang. Dominiko, jesteś chyba naprawdę najlepszym fotografem na tym forum - nie obrażając nikogo (po prostu z moich wątków Ulubionych).
Domi... Twój ogród to prawdziwe UroczyskoZauroczyło mnie całkowicie... Jak Ty to robisz, ze wszystko tak pięknie gra?....
Poniżej nowe nasadzenia przed różanecznikami (brakowało mi czegoś z przodu): wsadziłam trawki+żurawki. Teraz jest trochę zbyt biało, ale jak różaneczniki pójdą w górę, proporcje kolorystyczne będą ok:
![]()
Moje marzenie - kostka granitowa , ale od niedawna mojego M równieżA zamiatarka śmiga wraz z obsługującym siedmiolatkiem .... Przednia zabawa dla niego a dla mnie kostka bez liści , które wciąż ale to wciąż śmiecą .... Ja rozumiem , że jesień i te sprawy ale żeby tak na okrągło ..... Bezlitosne lipy