Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zacisze Alicji

Zacisze Alicji

Alija 14:16, 25 mar 2022

Monika83 napisał(a)

Moniko! U mnie te krokusy są drugie, jako pierwsze zakwitają te fioletowo-żółte.
Cieszę się, że się podobają.
Anda 14:18, 25 mar 2022

Oj, prawie bym przepuściła takie widoki. Cudnie Krokusy masz prześliczne. Przylaszczki zawsze wdzięczne. No ale że narcyzy już u Ciebie kwitną, wow U mnie jeszcze się zastanawiają
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Alija 14:20, 25 mar 2022

Agatorek napisał(a)

Szczerze przyznaję, że trochę zazdroszczę takiego bogactwa odmian i kolorów . Ale będę nad tym pracować .

Alicjo, zdjęcia robisz PRZECUDOWNE

Agnieszko! Wszystko przed Tobą, pracuj nad tym. My z córką co roku po trochu dosadzamy i powoli robi się taka łączka, malutka, ale jest.
Bardzo dziękuję, cieszę się, że podobają Ci się moje zdjęcia, rosnę z dumy.
Alija 14:22, 25 mar 2022

Ewa777 napisał(a)
Takie kępki kolorowych krokusów na pewno cieszą Mi te zdjęcia sprawiły dużo przyjemności
Żonkile u Ciebie szybciej startują. Moje jeszcze się zastanawiają, czy warto

Ewa! Miło mi, że podobają Ci się zdjęcia krokusów. Razem z moją córką Ewą co roku dosadzamy po trochu.
Żonkile na zdjęciu to bardzo wczesna odmiana, bardzo niziutka, te normalne mają dopiero pąki.
Alija 14:25, 25 mar 2022

Napia napisał(a)
Fajne to krokusowe szaleństwo. W takiej masie krokusy wyglądają po prostu świetnie

Agnieszko! Dziękuję bardzo, krokusy na wiosnę bardzo cieszą.
Alija 14:28, 25 mar 2022

daszum napisał(a)
Wspaniałe łany krokusów
Wracaj szybko do zdrowia, ogród czeka

Danusiu! Dziękuję bardzo. Staram się, jak mogę, antybiotyk przez dwa tygodnie mam nadzieję zadziała skutecznie. Już nie mogę się doczekać pracy w ogrodzie, tym bardziej, że pogoda taka ładna.
Alija 14:30, 25 mar 2022

Magara napisał(a)
Alicja, gdyby Danusia ogłosiła konkurs na krokusowe zdjęcia to masz miejsce na podium Piękne są

Magara! To tylko zdjęcia robione komórką, ale bardzo mi miło czytać takie słowa, bardzo Ci dziękuję.
Alija 14:33, 25 mar 2022

SlonecznyOgrod napisał(a)
Zgadzam się z przedmówczynią, najładniejsze masz krokusy na O. bogactwo krokusów
Przylaszczki też niesamowite są, to przez ten kolorek i żonkile juz kwitną no popatrz... a niby chłodniejsze rejony

Darcia! No, zaskoczyłaś mnie takimi słowami, bardzo mi miło, dziękuję.
Cieszę się, że krokusy się podobają, bardzo je lubię, cieszą wiosną.
Alija 14:36, 25 mar 2022

Anda napisał(a)
Oj, prawie bym przepuściła takie widoki. Cudnie Krokusy masz prześliczne. Przylaszczki zawsze wdzięczne. No ale że narcyzy już u Ciebie kwitną, wow U mnie jeszcze się zastanawiają

Ewo! Bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje roślinki. Narcyzki na zdjęciu to jakaś bardzo wczesna
niziutka odmiana, takie normalne narcyzy u mnie jeszcze w pąkach.
AlinaP 18:04, 25 mar 2022

Nowy avatar jakże na czasie! Obejrzałam kilka ostatnich stron i się zachwyciłam
Zresztą wszystko jest piękne- ten bluszcz na pniach drzew- bajkowy. Ten akurat z pierwszych stron
Pozdrawiam