Po pierwsze primo zabierz na ten tychmiast horty spod tych tuj Uwierz, nie beda rosły dobrze blisko nich.
Ja juz nic bym tam nie dawała przemieszaj te rośliny-wystarczą derenie w rzędzie a z reszty możesz zrobić elegancki nieład
Lawenda nie będzie dobrze sosła w tym miejscu-ona musi mieć słońce-kiedyś miała ja na obwódce brzozowej i poszła na płot po dwóch sezonach.
dałabym bliżej brzegu rozchodniki a w linii dereni horty-na sam tył trawy-one dadzą radę tujkom.
Danik nie lubię- też miałam na brzegu rabaty i poszły w dobre ręce a część przed płot
A może te daniki posadż w grupkach razem z rozchodnikami a za nimi blisko hortki ?
Na tej ostatniej fotce wydaje się że jest sporo cienia na tej rabacie
Dziękuję. Też lubie ten spokój w ogrodzie.
Czasem jak wracam z pracy ok 19.00 to sobie chodze i patrze. Oglądam kwiatki i rośliny, słucham ptaków i moja głowa odpoczywa.
Niestety jak czytam to różnie koty reagują na tą samą kocimiętkę. Moje nie są zainteresowane ani na Six Hills Giant ani na Walker’s Low ale u Patrycji kot lubi Six Hills. Musisz sprawdzić. Ja jak kupowałam swoje kocimiętki to tęż się bałam i wiedziałam tylko żeby bezodmianowej nie brać.