Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 19:55, 22 lut 2012

asc napisał(a)
Pewnie, że wstawie swoje, i myśle, że Marzenka wstawi...

Woda musi być w ogrodzie..... kiey ja porobię te wszystkie moje pomysły????? Ale tak bardzo chę już zrobić ogród z grubsza przyzwoicie, a potem tylko drobne zmiany, koreekty...ale by było pieknie jak się wejdzie. A nie, gdzie spojrze, to coś rozbabrane...

Aniu Ty nie rób u siebie rewolucji bo przecież masz ładnie, nawet bardzo ładnie.
Bogdzia 19:59, 22 lut 2012

Syla napisał(a)

kiey ja porobię te wszystkie moje pomysły????? Ale tak bardzo chę już zrobić ogród z grubsza przyzwoicie, a potem tylko drobne zmiany, koreekty...ale by było pieknie jak się wejdzie. A nie, gdzie spojrze, to coś rozbabrane...

Widzę , że nie tylko ja zadaję sobie takie pytania

Sylwia a o czyim ogrodzie Ty piszesz bo przecież nie o swoim w którym w tamtym roku zrobiłas wszystko super. Wiem jakie masz plany na ten rok ale to już wymagania bardzo wyższych sfer więc nie wypada Ci narzekac. Bardzo jestem ciekawa tego co u Ciebie bedzie się działo a z góry wiem ze bedzie super.
ircia 19:59, 22 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

No i znów muszę się powtórzyć - Bogdziu, masz cudownych gości i robisz im piękne zdjęcia!!!!

Dziekuje Irciu. Co do mojego zdjecia to mogę na pare minut znów wstawic, ale zaraz zabiorę.Chcesz?

Jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bogdzia 20:01, 22 lut 2012

No jak Irciu widziałas?
ircia 20:02, 22 lut 2012

Madzenka 20:03, 22 lut 2012

Huraaaaaa Bożenko widziałam Cię jesteś bardzo podobna do mojej mamusi, chyba dla tego od razu "miętę" do Ciebie poczułam
Dzidka 20:05, 22 lut 2012

Bogdziu, miło Cię widzieć.
Kilka dni nie byłam na twoim wątku, a tu taka niespodzianka
Też się do Ciebie uśmiecham .
ana_art 20:06, 22 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

nie przejrzałam wszystkich postów, więc może zapytam głupio...ale powiedz mi Bogdziu, czyt te wszystkie ptaki goszczą u Ciebie??? jeśli tak, to żyjesz w jakimś raju !

Anula, pokaże tu 53 gatunki ptaków, z tego 3 to są zdjęcia robione poza moim ogrodem (bocian, jaskólka i paw), pozostałe zrobiłam nie wychodzac z ogrodu. Nie jest to jednak raj bo te ptaki są u mnie przelotnie. Te zdjecia zbierałam przez 5 lat, oczywiście mam ich dużo więcej ale nie gatunków tylko sztuk zdjec. A ptaki przylatuja odlatują i myslę ze tak jest wszędzie tylko trzeba miec czas żeby to uchwycic.

Bogdziu święte słowa. CZAS . Ja czasami coś u siebie zobacze, ale nigdy nie mam tyle czasu by spokojnie na nie poczekać i sfocić. No bociany mogę sfotografowac bo one bardzo punktualne są i wiem kiedy będą leciały
Bogdzia 20:06, 22 lut 2012

Marzena2007 napisał(a)
Huraaaaaa Bożenko widziałam Cię jesteś bardzo podobna do mojej mamusi, chyba dla tego od razu "miętę" do Ciebie poczułam

Czy na pewno? bo myslę że to Ty jestez podobna a jednak wiadoma róznica jest ogromna.
Bogdzia 20:09, 22 lut 2012

Dzidka napisał(a)
Bogdziu, miło Cię widzieć.
Kilka dni nie byłam na twoim wątku, a tu taka niespodzianka
Też się do Ciebie uśmiecham .

Mnie też bardzo miło jak piszesz takie słowa. Dzięki.