Sylwia a o czyim ogrodzie Ty piszesz bo przecież nie o swoim w którym w tamtym roku zrobiłas wszystko super. Wiem jakie masz plany na ten rok ale to już wymagania bardzo wyższych sfer więc nie wypada Ci narzekac. Bardzo jestem ciekawa tego co u Ciebie bedzie się działo a z góry wiem ze bedzie super.
nie przejrzałam wszystkich postów, więc może zapytam głupio...ale powiedz mi Bogdziu, czyt te wszystkie ptaki goszczą u Ciebie??? jeśli tak, to żyjesz w jakimś raju !
Anula, pokaże tu 53 gatunki ptaków, z tego 3 to są zdjęcia robione poza moim ogrodem (bocian, jaskólka i paw), pozostałe zrobiłam nie wychodzac z ogrodu. Nie jest to jednak raj bo te ptaki są u mnie przelotnie. Te zdjecia zbierałam przez 5 lat, oczywiście mam ich dużo więcej ale nie gatunków tylko sztuk zdjec. A ptaki przylatuja odlatują i myslę ze tak jest wszędzie tylko trzeba miec czas żeby to uchwycic.
Bogdziu święte słowa. CZAS . Ja czasami coś u siebie zobacze, ale nigdy nie mam tyle czasu by spokojnie na nie poczekać i sfocić. No bociany mogę sfotografowac bo one bardzo punktualne są i wiem kiedy będą leciały