Kot w karmniku?
Wiedział, gdzie wejść, żeby zapolować.
Niestety dobrze sobie potrafia radzic ale gwoździe o których pisałam i już dawno wstawiłam zdjecie zabezpieczają karmniki.Kotom nie robią krzywdy bo na zewnątrz są główki gwoździ.
ja nie wiem czy on polował.... on tam siedział, wygodnie usadowiony (karmnik duży)
lubię koty (sama mam jednego ) ale obce traktuję jak wrogów w moim ogrodzie ! brudzą , straszą ptaki i są zupełnie niepotrzebne
Kot w karmniku?
Wiedział, gdzie wejść, żeby zapolować.
Niestety dobrze sobie potrafia radzic ale gwoździe o których pisałam i już dawno wstawiłam zdjecie zabezpieczają karmniki.Kotom nie robią krzywdy bo na zewnątrz są główki gwoździ.
ja nie wiem czy on polował.... on tam siedział, wygodnie usadowipny (karmnik duży)
lubię koty (sama mam jednego ) ale obce traktuję jak wrogów w moim ogrodzie ! bridzą , straszą i są zupełnie niepotrzebne
u mnie koty doprowadzają mnie do szału . miauczą całą noc . czy one już mają gody ?szału dostanę . a do tego wszystkie 4 nie moje . jednak upodobały sobie mój przedogródek i parapety , bo tu cieplej i zaciszniej niż wszędzie.
u mnie koty doprowadzają mnie do szału . miauczą całą noc . czy one już mają gody ?szału dostanę . a do tego wszystkie 4 nie moje . jednak upodobały sobie mój przedogródek i parapety , bo tu cieplej i zaciszniej niż wszędzie.
Dla mnie to też bardzo uciażliwe zwierzęta, mam z nimi same kłopoty.
Bogdziu, jestem pełna uznania.... pięknie pokazujesz nam te ptaki.... widać tu Twoją pasję, którą zaszczepiasz w innych ludziach ... ja też dzięki Tobie wiele się nauczyłam i na pewno dużo się jeszcze nauczę
Bogdziu, jestem pełna uznania.... pięknie pokazujesz nam te ptaki.... widać tu Twoją pasję, którą zaszczepiasz w innych ludziach ... ja też dzięki Tobie wiele się nauczyłam i na pewno dużo się jeszcze nauczę
Agnieszko ja u Ciebie też widziałam ciekawe zdjęcia i to bocianów których u mnie nie ma , myślę że też je wkleisz do wątku o ptakach.