Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

anika 21:29, 22 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

Ja jestem cały czas!!! Inwigiluje was nieustannie!! Ha Super fota...... była....... hmmm

To juz mnie poznasz jak się na Piotrkowskiej kiedyś spotkamy.(żartuję).

No ba..... pewnie
Bogdzia 21:31, 22 lut 2012

anika napisał(a)

Ja jestem cały czas!!! Inwigiluje was nieustannie!! Ha Super fota...... była....... hmmm

To juz mnie poznasz jak się na Piotrkowskiej kiedyś spotkamy.(żartuję).

No ba..... pewnie

anula_wn 21:37, 22 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

Kot w karmniku?
Wiedział, gdzie wejść, żeby zapolować.

Niestety dobrze sobie potrafia radzic ale gwoździe o których pisałam i już dawno wstawiłam zdjecie zabezpieczają karmniki.Kotom nie robią krzywdy bo na zewnątrz są główki gwoździ.

ja nie wiem czy on polował.... on tam siedział, wygodnie usadowiony (karmnik duży)
lubię koty (sama mam jednego ) ale obce traktuję jak wrogów w moim ogrodzie ! brudzą , straszą ptaki i są zupełnie niepotrzebne
Krys 21:40, 22 lut 2012

Ja też poproszę ,jestem
Bogdzia 21:46, 22 lut 2012

anula_wn napisał(a)

Kot w karmniku?
Wiedział, gdzie wejść, żeby zapolować.

Niestety dobrze sobie potrafia radzic ale gwoździe o których pisałam i już dawno wstawiłam zdjecie zabezpieczają karmniki.Kotom nie robią krzywdy bo na zewnątrz są główki gwoździ.

ja nie wiem czy on polował.... on tam siedział, wygodnie usadowipny (karmnik duży)
lubię koty (sama mam jednego ) ale obce traktuję jak wrogów w moim ogrodzie ! bridzą , straszą i są zupełnie niepotrzebne

Też tak dokładnie myślę.
alinak 21:47, 22 lut 2012

u mnie koty doprowadzają mnie do szału . miauczą całą noc . czy one już mają gody ?szału dostanę . a do tego wszystkie 4 nie moje . jednak upodobały sobie mój przedogródek i parapety , bo tu cieplej i zaciszniej niż wszędzie.
Bogdzia 21:49, 22 lut 2012

Krys napisał(a)
Ja też poproszę ,jestem

Krysiu zlituj się, jak się zorientuja to bede tu siedziec do jutra.

Tylko na minute i ostatni raz.
Bogdzia 21:53, 22 lut 2012

alinak napisał(a)
u mnie koty doprowadzają mnie do szału . miauczą całą noc . czy one już mają gody ?szału dostanę . a do tego wszystkie 4 nie moje . jednak upodobały sobie mój przedogródek i parapety , bo tu cieplej i zaciszniej niż wszędzie.

Dla mnie to też bardzo uciażliwe zwierzęta, mam z nimi same kłopoty.
AgnieszkaBK 22:17, 22 lut 2012

Bogdziu, jestem pełna uznania.... pięknie pokazujesz nam te ptaki.... widać tu Twoją pasję, którą zaszczepiasz w innych ludziach ... ja też dzięki Tobie wiele się nauczyłam i na pewno dużo się jeszcze nauczę
Bogdzia 22:23, 22 lut 2012

AgnieszkaBK napisał(a)
Bogdziu, jestem pełna uznania.... pięknie pokazujesz nam te ptaki.... widać tu Twoją pasję, którą zaszczepiasz w innych ludziach ... ja też dzięki Tobie wiele się nauczyłam i na pewno dużo się jeszcze nauczę

Agnieszko ja u Ciebie też widziałam ciekawe zdjęcia i to bocianów których u mnie nie ma , myślę że też je wkleisz do wątku o ptakach.