Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 20:50, 22 lut 2012

andziulka napisał(a)
Bogdziu, baaaardzo się cieszę, że założyłaś wątek z ptakami Mam nadzieję, że Ania i inni będą dorzucać swoje fotki. Będzie co oglądać!!!!!!!!! Cudowne zdjęcia!!!!!!!!!!!!

Jutro dołoze zdjec bo dziś bardzo wolno wchodzą.
anula_wn 20:50, 22 lut 2012

ja sobie myślę, że u mnie za mało drzew dookoła ale, jak będę mieć więcej czasu może okazać się, że oprócz sójek, sikorek, szpaków są też inne ptaszki oby!

Ptaki też dokarmiam, mam 2 karminiki - mały przed domem i duży za domem i wyobraź sobie moje zdziwienie, oburzenie i wściekłość jak wczoraj po powrocie zobaczyłam, że W (!) KARMNIKU siedzi ....kot!!! no to jak mają tam przylatywać ptaki??? one się boją, widać to nie pierwszy raz! a ja nie zauważyłąm zagrożenia.....
Elfik 20:51, 22 lut 2012

No i masz ci los... !!! 3 godz mnie nie było, a zaległości w czytaniu ho! ho! No i jeszcze nowy wątek będzie na dokładkę! Panie Boże, wydłuż dobę, bo za krótka!
Bożenko miła, looknij proszę na str. 321 - o ptaszka pytałam, ale często umyka post na końcu strony...
Bogdzia 20:53, 22 lut 2012

ana_art napisał(a)
w ubiegłym roku były 3 młode W sierpniu szkolily się w lataniu i robiły przystanki od drzewa do słupa. Pierwszy raz widzialam taki spektakl. Leciały bardzo nisko, podrywały i opadały. Niesamowite stalismy z chlopakami z otwartymi jadaczkami

U mnie nie ma blisko wody i nie ma bocianów. Bardzo załuję bo to piękny ptak do tego duży i łatwy do obserwacji i robienia zdjec. Nie dziwie się ze tak się zachwycaliscie bo ja bym tam tez godzinami stała i obserwowała. Cudne widoki.Wiec w tym roku masz to wszystko nam pokazac.
Mala_Mi 20:58, 22 lut 2012

Ja tu walczę z zamówieniem rh..... lista długa.... i co????????
Ominęła mnie prezentacja
Bogdzia 20:58, 22 lut 2012

anula_wn napisał(a)
ja sobie myślę, że u mnie za mało drzew dookoła ale, jak będę mieć więcej czasu może okazać się, że oprócz sójek, sikorek, szpaków są też inne ptaszki oby!

Ptaki też dokarmiam, mam 2 karminiki - mały przed domem i duży za domem i wyobraź sobie moje zdziwienie, oburzenie i wściekłość jak wczoraj po powrocie zobaczyłam, że W (!) KARMNIKU siedzi ....kot!!! no to jak mają tam przylatywać ptaki??? one się boją, widać to nie pierwszy raz! a ja nie zauważyłąm zagrożenia.....

U mnie tez sa dzikie koty nawet w karmik wbijam gwoździe tak żeby kotom nie zrobic krzywdy ale zeby nie mogły dosiegnac ptaków.Te gwoździe powbijałam kilka lat temu jak zobaczyłam taki widok jak Ty. No niestety ja nie darzę kotów takim sentymentem jak Danusia bo choc znam ich zalety to to przesladowanie ptaków jest okropne a one nawet nie zjadają takiego złapanego ptaka tylko traktują jak zabawke złapia udusza i zostawią.
AniaDS 21:00, 22 lut 2012

Kot w karmniku?
Wiedział, gdzie wejść, żeby zapolować.
Bogdzia 21:05, 22 lut 2012

Elfik napisał(a)
No i masz ci los... !!! 3 godz mnie nie było, a zaległości w czytaniu ho! ho! No i jeszcze nowy wątek będzie na dokładkę! Panie Boże, wydłuż dobę, bo za krótka!
Bożenko miła, looknij proszę na str. 321 - o ptaszka pytałam, ale często umyka post na końcu strony...

Elfiku bardzo Cię przepraszam. Już mi się wydawało że dokładnie przeglądam wpisy a okazuje się że jednak nie. Nie wiem co to za ptak ale przejrze jutro atlasy i spróbuję znależc.Badź miła i poczekaj jeszcze do jutra choc nie wiem czy znajdę ale bardzo sie postaram od samego rana.
Bogdzia 21:06, 22 lut 2012

asc napisał(a)
Ominęła mnie prezentacja

Jaka prezentacja Aniu? Gdzie szukac ptaków to wiesz.
Mala_Mi 21:09, 22 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

Ominęła mnie prezentacja

Jaka prezentacja Aniu? Gdzie szukac ptaków to wiesz.

Prezentowałaś się już po raz drugi osobiście.....a ja to przeoczyłam........