Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

an_tre 16:53, 28 lut 2012

Bożenko Twój ogród bardzo gościnny, pchają się tu wszyscy głównym wejściem, furtką i każdą szparką w ogrodzeniu U Ciebie można zasilić nadwątlone zdrowie, .ozdrowić "babcię Zosie ...uratowac i wujka Zdziśka"...pośmiać się co nie miara, a co najważniejsze otrzymać wiele cennych porad ogrodowych, popatrzeć na kwitnące rh i...rozmarzyłam się ......

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 17:11, 28 lut 2012

an_tre napisał(a)
Bożenko Twój ogród bardzo gościnny, pchają się tu wszyscy głównym wejściem, furtką i każdą szparką w ogrodzeniu U Ciebie można zasilić nadwątlone zdrowie, .ozdrowić "babcię Zosie ...uratowac i wujka Zdziśka"...pośmiać się co nie miara, a co najważniejsze otrzymać wiele cennych porad ogrodowych, popatrzeć na kwitnące rh i...rozmarzyłam się ......

Miło mi że tak piszesz ale tak jest nie tylko u mnie bo i u Ciebie, Hani i wielu innych których nie będę wymieniac żeby ktoś nie poczuł się pokrzywdzony że o nim zapomniałam bo wspaniałych ludzi jest tu na pęczki co niezwykle rzadko się w życiu zdarza , a tu się zdarzyło. Na koniec zatrzymałam sobie dwa przykłady wspaniałych osób to jak wiadomo DANUSIA- ta to dopiero naudziela dobrych rad i Marysia K . Kazdy kto tu dziś wejdzie ma obowiazek w wątku poznajemy ptaki przeczytac opowiadanie Marysi.
A teraz powiem że źle się z tym czuję że nie wymieniłam dalszej długiej listy wspaniałych ludzi z tego portalu.
Bogdzia 17:15, 28 lut 2012

irena_milek napisał(a)

Irenko zanim ja przeczytałam to juz są Twoje trzy wpisy. Szybka jesteś jak błyskawica. Dobrze że się z pomoca ofiarowałas.

mówiłam
propozycja nadal aktualna

skorzystam.
Bogdzia 17:17, 28 lut 2012

Wieloszka napisał(a)

Ależ tu wesolutko! chwilowo wcale nie rododendronowo

Za rh weźmiemy się jak tylko ziemia rozmarznie, a teraz gadamy o wszystkim co nam do głowy przyjdzie, a różne tematy przychodzą, czasem niestety różne.Ale rh też może byc żeby nie było że o nich się zapomniało.To jest najwcześniejszy.

No proszę, uderzyć w stół, a zaraz piękne rododendrony się pokazują Dziewczyny, nie chcę żeby moje słowa z poprzedniego postu były opacznie zrozumiane - właśnie cieszę się, że tak wesolutko o wszystkim rozprawiacie . Trzeba sobie umilać czas w oczekiwaniu na wiosnę i te poważne ogrodowe tematy .

Wieloszko wszystko rozumiemy jak trzeba a jeszcze wiemy teraz jak wyglądasz nawet i TwójM i jest nam miło z Toba pogadac i o zyciu i o rh .
Bogdzia 17:20, 28 lut 2012

maria_kalinowska napisał(a)
Bogdziu, mam prośbę abyś zajrzała na ten wątek o ptakach. Opisałam tam historię z pliszką górską. Czy wg. Ciebie to napewno ten ptak.

Marysiu byłam i tam Ci odpisałam . Wszystkich bardzo zachęcam do wejścia na wątek ,,Poznajemy ptaki" i przeczytania i obejrzenia opowiadania Marysi.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1561-poznajemy-ptaki?page=12#post_118
maria_kalino... 17:25, 28 lut 2012

Dziękuję, już tam byłam. Ja też się wahałam , że pliszka to poznałam - ale one takie do siebie podobne.

Milka 17:26, 28 lut 2012

wszyscy czujemy się u ciebie, jak u siebie, więc na pewno nikt nie czuje się urażony
Juzia 17:29, 28 lut 2012

Byłam... piękny ptaszek
A historia wzruszająca
Bogdzia 17:29, 28 lut 2012

irena_milek napisał(a)
wszyscy czujemy się u ciebie, jak u siebie, więc na pewno nikt nie czuje się urażony

To bardzo dobrze Irenko. A widziałas opowiadanie Marysi?
Bogdzia 17:31, 28 lut 2012

Juzia_G napisał(a)
Byłam... piękny ptaszek
A historia wzruszająca

Fajnie że Marysia ją nam opowiedziała.