Marzenko ja tu jakoś sie postaram o te siedzenia. Dziś dzwoniłam do p Gasia tego od ogrodu który był w tym tygodniu u Mai . Mozemy go zwiedzic jak będziecie u mnie. I co Wy na to?Kilka osób miało ochotę.
Bożenko myśle, że zwiedzanie Twojego ogrodu nam wystarczy ale zdajmy sie na Szefową
Marzenko ja tu jakoś sie postaram o te siedzenia. Dziś dzwoniłam do p Gasia tego od ogrodu który był w tym tygodniu u Mai . Mozemy go zwiedzic jak będziecie u mnie. I co Wy na to?Kilka osób miało ochotę.
Bożenko myśle, że zwiedzanie Twojego ogrodu nam wystarczy ale zdajmy sie na Szefową
można obejrzeć , czemu nie
No właśnie bardzo jestem ciekawa Waszego zdania, tylko martwię się że wtedy będziecie u mnie krócej , ale ten ogród jest 4km ode mnie więc bardzo blisko i potem znów byśmy do mnie wrócili. Sama już nie wiem jak lepiej bo z drugiej strony bardzo bym chciała jak najdłużej miec Was u siebie.
Pojawiłam się na chwilkę
Ja tam mogę i obejrzeć ogród Pana Gasia..inetresuje mnie te jego ciurkadełko
Ale jadę i tak oglądać Twój..... a taki ekstra bonus z dodatkowego ogrodu...... czemu nie........ Jedni jeżdżą zwiedzac ogrody angielskie, a my pozwiedzamy ogrody spod Łodzi
Dziś oddałam kolejną porcję rh
Pojawiłam się na chwilkę
Ja tam mogę i obejrzeć ogród Pana Gasia..inetresuje mnie te jego ciurkadełko
Ale jadę i tak oglądać Twój..... a taki ekstra bonus z dodatkowego ogrodu...... czemu nie........ Jedni jeżdżą zwiedzac ogrody angielskie, a my pozwiedzamy ogrody spod Łodzi
Dziś oddałam kolejną porcję rh
Miło Cię widziec . Dobrze że zrobiłas sobie chwilkę przerwy.
Tak myslę że kto będzie chciał to pojedzie a kto nie to zostanie u mnie. Ci co pojadą oczywiscie wrócą również do mnie.Do wyboru do koloru.