A to dobre ,mamy następnego pechowca którego trzeba na kolano. To może byc jeszcze lepszy widok. Sebek poczytaj co pisałam do Gosi i albo natychmiast odwołaj swoje pechowe podejscie do życia albo u Ani na oczach wszystkich wybijemy Ci pecha z głowy ,,na kolanie".A taśmy się kończą to normalne , Tobie karty w aparacie też sie kończą to i tasma ma prawo sie skończyc i to nie jest pech tylko normalna sprawa.
Bożenko staram się i ogladam i doczytuję a tu taki afront nie widziałam programu!! Zaraz będę szukać
po internetach!! Podpowiedz Bożenko gdzie Cię znaleźdź??
Bożenko staram się i ogladam i doczytuję a tu taki afront nie widziałam programu!! Zaraz będę szukać
po internetach!! Podpowiedz Bożenko gdzie Cię znaleźdź??
Gratuluję występu w Mai Fajnie wyszliście. Pozdrawiam
Marto to tylko migawka , nic wielkiego ale dziękuje.
Szkoda, że okroili wasze wypowiedzi, ale zawsze to występ w tv. Fajnie, że Twój ogród też będzie w Mai, nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że poświęcą mu cały odcinek, bo jest co podziwiać.
Gratuluję występu w Mai Fajnie wyszliście. Pozdrawiam
Marto to tylko migawka , nic wielkiego ale dziękuje.
Szkoda, że okroili wasze wypowiedzi, ale zawsze to występ w tv. Fajnie, że Twój ogród też będzie w Mai, nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że poświęcą mu cały odcinek, bo jest co podziwiać.
Zobaczymy jak to będzie, ale to sprawa dośc dalekiej przyszłości . Dzięki Marto za odwiedziny i miłe słowa, mnie akurat nie okroili bo niewiele mówiłam.
Bogdziu, choć RH już kończą kwitnienie, ja wpadam do Ciebie, popatrzeć co napisano i co słychać u Ciebie.
Byłam wczoraj w dolnośląskim rododendronowym królestwie (Wojsławice) i tylko nazwy mi przypominały o wspaniałym kwieciu wiosennym. I jedno mi dało do myślenia. W Wojsławicach naturalną glebą jest glina a potem zaraz skała - ciekawe, bo one tam rosną. Ale wilgotność doskonała (było 30 stopni i sama przyjemność w cieniu nad wodą).
Który rododendron ma absolutnie wspaniały kopulasty pokrój jako dorosły osobnik: Percy Wiesmann? Kiedyś wspominałaś o takim bardzo popularnym a ja zapomniałam.