Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 23:01, 01 lip 2012

KasiaWB napisał(a)

Bogdziu, wreszcie zobaczyłam ten odcinek gratuluję, świetnie wyszłaś było mi miło z Wami na tym tarasie ) a odcinka z Twojego ogrodu również nie mogę się doczekać
Serdecznie pozdrawiam

Kasiu co ja Ci bedę mówic ? Byłaś to wiesz. Do odcinka z mojego ogrodu jeszcze daleka albo bardzo daleka droga. Pozdrawiam serdecznie i cieszę sie ze w końcu zobaczyłas swój występ w tym odcinku i też Ci gratuluję.

prawdę mówiąc myślałam, że będzie więcej tego materiału mocno okroili wypowiedzi, z mojej nic nie zostało, zwłaszcza z tego co było najważniejsze - ludzie i atmosfera na szczęście my to przecież wiemy a najważniejsze, że była super okazja do spotkania
Serdecznie pozdrawiam!

Kasiu oni zawsze nagrywają wiecej materiału niż potem pokazują bo muszą miec jakąś koncepcję. fakt że Ty z Gosią wiele mówiłyscie a niewiele zostało, ja niewiele powiedziałam i prawie wszystko było.Taka audycja rządzi sie swoimi prawami nigdy nie wiadomo co zostanie pokazane. Myślę ze to mały problem na który trzeba byc przygotowanym.
Sebek 23:04, 01 lip 2012

Bogdzia napisał(a)

To ja też pogratuluję występu - no i tego, że będziesz miała swój odcinek Ja tego na pewno mieć nie będę, no chyba, że założę te ogrody pokazowe

Sebku założysz te ogrody i niejedna telewizja bedzie chciała je pokazac. Jeśli chodzi o mnie to nie zależy mi na rozgłosie ale jakoś samo tak sie dzieje że coraz więcej osób ogląda mój ogród. Może jakoś przeżyję i tv a może sie jeszcze rozmyślą?

Nie rozmyślą się A teraz przed telewizornię, bo za minutkę powtórka
Bogdzia 23:07, 01 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)

Miłego dnia Bogdziu

Dzięki Marzenko i nawzajem.

Bożenko jak mogłaś!!! Dlaczrpego nie odtrąbiłaś Mai???
przez czytanie ogrodowiska 11 minut Mai przegapiłam, akurat wasz występ!!! Dopiero na Kasię i ogród Anuli się załapałam.....
A potem do mamy pojechalam, muszę wszystko nadrobić

Marzenko w każdej chwili w internecie możesz to obejrzec.

http://www.tvnmeteo.pl/magazyny/maja-w-ogrodzie,13,1,1,0,0.html
Bogdzia 23:08, 01 lip 2012

Sebek napisał(a)

To ja też pogratuluję występu - no i tego, że będziesz miała swój odcinek Ja tego na pewno mieć nie będę, no chyba, że założę te ogrody pokazowe

Sebku założysz te ogrody i niejedna telewizja bedzie chciała je pokazac. Jeśli chodzi o mnie to nie zależy mi na rozgłosie ale jakoś samo tak sie dzieje że coraz więcej osób ogląda mój ogród. Może jakoś przeżyję i tv a może sie jeszcze rozmyślą?

Nie rozmyślą się A teraz przed telewizornię, bo za minutkę powtórka

A w internecie nie oglądasz?
kaisog1 23:15, 01 lip 2012

Bożenko piękny występ w Mai Wyszło uważam na prawdę super
Madzenka 23:18, 01 lip 2012

No wreszcie Wasz debiut telewizyjny obejrzałam!!!!
Brawo!!! jestem zachwycona
Bogdzia 23:19, 01 lip 2012

kaisog1 napisał(a)
Bożenko piękny występ w Mai Wyszło uważam na prawdę super

No Twoją i Kasi wypowiedź mocno okroili , trochę szkoda.
kaisog1 23:20, 01 lip 2012

Bożenko, dobrze, że obrazu nie ucięli! Wiesz z moim pechem.... hahhaha ja się śmiałam że "taśma" im się urwie
Bogdzia 23:27, 01 lip 2012

kaisog1 napisał(a)
Bożenko, dobrze, że obrazu nie ucięli! Wiesz z moim pechem.... hahhaha ja się śmiałam że "taśma" im się urwie

Gośka Ty tak nie wierz w tego swojego pecha bo faktycznie sie do Ciebie przyczepi. Stale mów że go nie masz, wszystko jest super i nawet wystepujesz w telewizji i niech inni zazdroszczą a nie współczuja pechowcowi. Jeszcze nie daj Boże uwierzysz i już Ci to zostanie. Od dziś masz mówic że jestes kobietą sukcesu, masz wiele unikalnych zdolnosci , fajna rodzinę , działkę i same sukcesy. Tak masz od dziś mówic bo jak nie to na kolano wezmę.
Madzenka 23:29, 01 lip 2012

Weź Bożenko Gośkę na kolano bo grzeszy!!!