Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 22:23, 01 lip 2012

Martek napisał(a)
Nie miałam pojęcia,że to będzie o Danucie i stąd moje ździwienie

Marta przecież masz prawo o wszystko pytac. Nic się nie stało.
Martek 22:24, 01 lip 2012

Podobnie myślałam ,domyślałam się,że będzie o założycielce ogrodowiska ,ale jednocześnie,że te wypowiedzi będą troszkę szersze,a nie posłużą jako epizodzik do zupełnie innego tematu
No nic dla was to niezapomniana przygoda z kamerą i tego trzeba się trzymać
Martek 22:25, 01 lip 2012

No co ty Bożenko ja wiem,że się nic nie stało jak wspomniałam nie wiedziałam jaki charakter będzie miał ten odcinek Mai w ogrodzie.
Bogdzia 22:26, 01 lip 2012

KasiaWB napisał(a)
Bogdziu, wreszcie zobaczyłam ten odcinek gratuluję, świetnie wyszłaś było mi miło z Wami na tym tarasie ) a odcinka z Twojego ogrodu również nie mogę się doczekać
Serdecznie pozdrawiam

Kasiu co ja Ci bedę mówic ? Byłaś to wiesz. Do odcinka z mojego ogrodu jeszcze daleka albo bardzo daleka droga. Pozdrawiam serdecznie i cieszę sie ze w końcu zobaczyłas swój występ w tym odcinku i też Ci gratuluję.
Bogdzia 22:28, 01 lip 2012

Martek napisał(a)
No co ty Bożenko ja wiem,że się nic nie stało jak wspomniałam nie wiedziałam jaki charakter będzie miał ten odcinek Mai w ogrodzie.

No bo skad miałas wiedziec . My tez niewiele wiedzieliśmy .Nigdy nie wiadomo jak poskładaja to co nakręcili , co zostawią a co wyrzucą przy montażu.
majkel0326 22:32, 01 lip 2012

Bogdziu,i ja Cię widziałam dziś rano w TV Gratuluję! Jak to miło widzieć kogoś znajomego,choć tylko wirtualnie
Bogdzia 22:36, 01 lip 2012

majkel0326 napisał(a)
Bogdziu,i ja Cię widziałam dziś rano w TV Gratuluję! Jak to miło widzieć kogoś znajomego,choć tylko wirtualnie

To już prawie tak jak byś mnie poznała osobiscie. A osobiscie jeszcze też się poznamy przy jakiejs okazji.
majkel0326 22:40, 01 lip 2012

Mam nadzieję,że kiedyś będzie okazja
KasiaWB 22:40, 01 lip 2012

Bogdzia napisał(a)

Bogdziu, wreszcie zobaczyłam ten odcinek gratuluję, świetnie wyszłaś było mi miło z Wami na tym tarasie ) a odcinka z Twojego ogrodu również nie mogę się doczekać
Serdecznie pozdrawiam

Kasiu co ja Ci bedę mówic ? Byłaś to wiesz. Do odcinka z mojego ogrodu jeszcze daleka albo bardzo daleka droga. Pozdrawiam serdecznie i cieszę sie ze w końcu zobaczyłas swój występ w tym odcinku i też Ci gratuluję.

prawdę mówiąc myślałam, że będzie więcej tego materiału mocno okroili wypowiedzi, z mojej nic nie zostało, zwłaszcza z tego co było najważniejsze - ludzie i atmosfera na szczęście my to przecież wiemy a najważniejsze, że była super okazja do spotkania
Serdecznie pozdrawiam!
Madzenka 22:54, 01 lip 2012

Bogdzia napisał(a)

Miłego dnia Bogdziu

Dzięki Marzenko i nawzajem.

Bożenko jak mogłaś!!! Dlaczrpego nie odtrąbiłaś Mai???
przez czytanie ogrodowiska 11 minut Mai przegapiłam, akurat wasz występ!!! Dopiero na Kasię i ogród Anuli się załapałam.....
A potem do mamy pojechalam, muszę wszystko nadrobić