Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowe perypetie:)

Ogródkowe perypetie:)

abiko 10:03, 26 lip 2018

Urszulla napisał(a)

Aga, piękna fotka. A co to takie wysokie na biało kwitnące przy schodach?

Ulcia to rutewka.. taka wysoka. Mam białą, niebieską i fioletowo-różową.
Strasznie fajna Agania kupiła niższą w Wojsławicach, też piękna.
abiko 10:05, 26 lip 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aguś na fotkach Twój ogród wcale nie jest małyŚlicznie, kolorowo i bujnie Rutewki mam tylko różowe i powiem że białe koniecznie mieć muszę Buziak

Gosieńka ja już Twojemu eM mówiłam, że ja pół domu obchodzę
Mały.. ale mówi się trudno. Ta biała jest bardzo ładna, lubię je bo długo kwitną i robią u mnie za wyższe akcenty

abiko 10:06, 26 lip 2018

Znowu popadała, wycięłam kawałek rabaty.. trawnik znowu się skurczył
Ale.. nie uwierzycie.. wczoraj ścięłam włosy mojemu księciuniowisam chciał, żeby nie było, że ja wyrodna matka jestem.. i zrobił się łobuziak.. to jakaś norma
Trochę mi szkoda.. ale odrosną
Urszulla 10:14, 26 lip 2018

abiko napisał(a)

Ulcia to rutewka.. taka wysoka. Mam białą, niebieską i fioletowo-różową.
Strasznie fajna Agania kupiła niższą w Wojsławicach, też piękna.

Chyba to nie ta rutewka delavaya bo ona ma drobne kwiatuszki a u Ciebie wygląda że są większe. Pokaż te inne?
Anitka 10:16, 26 lip 2018

Fajnie ten wianek przystroiłaś. Żałuję, że tego krwiściągu nie kupiłam w Wojsławicach, bo teraz po poradach Andrzeja bardzo by mi się przydał. Będę szukać. Jak znajdę to dam ci znać , a jak ty znajdziesz to też ni daj cynk, bo jak zaczniesz go dzielić i rozdawać, to biedaczek nie wyrobi.

Aguś proszę potwierdź "kobiecie z alzheimerem" ( czytaj "mi"), że dostała od ciebie barbulę (tą nazwę wyszukałam w necie, bo oczywiście zapomniałam) - różową, dorastającą do 80 cm i że zakwitnie jeszcze w tym roku. Tyle zapamiętałam i tego tez nie jestem pewna
Anitka 10:20, 26 lip 2018

abiko napisał(a)
Ale.. nie uwierzycie.. wczoraj ścięłam włosy mojemu księciuniowisam chciał, żeby nie było, że ja wyrodna matka jestem.. i zrobił się łobuziak.. to jakaś norma

Coś w tym jest, że jak chłopcu włosy się obetnie to charakterek mu się zmienia z aniołka w diabełka. Za kilka lat może znowu będzie miał fazę na długie Ale wówczas to glany, gitara elektryczna lub perkusja będą potrzebne
abiko 10:21, 26 lip 2018

Anitka napisał(a)
Fajnie ten wianek przystroiłaś. Żałuję, że tego krwiściągu nie kupiłam w Wojsławicach, bo teraz po poradach Andrzeja bardzo by mi się przydał. Będę szukać. Jak znajdę to dam ci znać , a jak ty znajdziesz to też ni daj cynk, bo jak zaczniesz go dzielić i rozdawać, to biedaczek nie wyrobi.

Aguś proszę potwierdź "kobiecie z alzheimerem" ( czytaj "mi"), że dostała od ciebie barbulę (tą nazwę wyszukałam w necie, bo oczywiście zapomniałam) - różową, dorastającą do 80 cm i że zakwitnie jeszcze w tym roku. Tyle zapamiętałam i tego tez nie jestem pewna

Tak dostałaś barbulę, niebieską, nie różową.. zaraz Ci znajdę u siebie jak kwitła. To ładny krzew, spróbuj go pokazać powinien idealnie pasować do Twojego klimatu. I ma przepiękny kolor.. zostałam ambasadorką barbuli, bo ciągle jej mało w ogrodach
sylwia_slomc... 10:26, 26 lip 2018

abiko napisał(a)

Cały czas kwitnie. Nie masz..? masz chyba

Nie mam kupiła wtedy dla Ciebie
abiko 10:27, 26 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Nie mam kupiła wtedy dla Ciebie

Poważnie..? to mam sieje się ładnie.. dostaniesz
sylwia_slomc... 10:29, 26 lip 2018

abiko napisał(a)

Moi po ścięciu włosów zawsze bardziej łobuzowaliTakie fajne loczki były, że moja babcia myślała, że to dziewczynkaMoże dlatego chciał ściąć