Mega wejście na koniec maja. I nie ma dziwne, że tu ruch jak w ulu. Trzeba brac przykład od najlepszych i tez ręjkawy zakasać. Miłego, zasłużonego odpoczynku.
Magda nadrobiłam zaległości. Maj zakończyła z przytupem - masa pracy zrobiona Zwróciłam uwagę na rabatę z białymi czosnkami. Pięknie wyglądają na tle bordowego klonu. Zafiksowalam się u siebie na fioletowe
Fajnie, że pokazujesz dużo szerokich kadrów, łatwiej można sobie wyobrazić nasadzenia na twojej rabacie. Pięknie masz u siebie
Aprilku dziękuję .... narobiłam się tak ,że dziś leżę i co mam w planie wstać i wyjść ,to od razu się kładę spowrotem peselioza i sks jak nic kiedyś mogłam góry przenosić ,a tu 3 dni pracy od rana do wieczora i teraz 3 dni będę pewnie leżeć leniem
jeszcze czekają mnie linie rabat do poprawki ,trochę krzywe mam -ale to wina działki -nie jest równym kwadratem ,tylko bardziej trapezowata i ciężko się odnieść -czy do płotu ,czy do domu
Haniu dziękuję odpoczywam i nic nie robię cały wekend
Oliwka dziękuję
szerokie kadry -bo tak jakoś szybciej się takie robi -idę wokoło i tylko cykam .....a pózniej wybieram jakieś ,co wydają mi się w miarę ....robię w różnych porach dnia -chociaż najładniejsze wychodzą poranne i przed zachodem słońca -wtedy światło jakoś ładniej na zdjęciach wygląda ....
poza tym -myślę ,że robię takie realne fotki -żeby pózniej jak ktoś mnie odwiedza nie było rozczarowania
Asia dzięki bardzo ....odpoczywam ,bo ręce mam jakieś zgrabiałe po tych pracach -nawet klikanie mi nie idzie
Asia mam chwasty -tylko przy gęstych nasadzeniach nie rzucają się w oczy