Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

oliwka 20:01, 29 maj 2021

Tak tak poranne i wieczorne światło najlepsze do fotek.
A u ciebie czy węższy czy szerszy kadr, ogród wygląda świetnie

Urszulla 20:53, 29 maj 2021

Madzia dzielna jesteś, potrafisz dążyć do celu. Jakoś te przeciwności losu nie przeszkodziły Ci działać. Ogród taki że gości możesz przyjmować
Alija 21:02, 29 maj 2021

Ależ pięknie wszystko zrobiłaś. Teraz tylko czekać na prawdziwą majową, lepiej może czerwcową pogodę, odpoczywać i rozkoszować się pięknym ogrodem.
Nowa12 21:30, 29 maj 2021

Ktoś tu zaszalał i wpędza w kompleksy . Jak można tak szybko rabatę zrobić? Jak ty ogarniasz te metraże. Ja mam połowę i stwierdzam że więcej bym nie dała rady doprowadzać do względnej przyzwoitości.
Magleska 21:45, 29 maj 2021

oliwka napisał(a)
Tak tak poranne i wieczorne światło najlepsze do fotek.
A u ciebie czy węższy czy szerszy kadr, ogród wygląda świetnie

Oliwka dziękuję

Urszulla napisał(a)
Madzia dzielna jesteś, potrafisz dążyć do celu. Jakoś te przeciwności losu nie przeszkodziły Ci działać. Ogród taki że gości możesz przyjmować

Wpadaj na kawę jutro jestem w domu

spełniłam swoje kolejne chciejstwo

Alija napisał(a)
Ależ pięknie wszystko zrobiłaś. Teraz tylko czekać na prawdziwą majową, lepiej może czerwcową pogodę, odpoczywać i rozkoszować się pięknym ogrodem.

Alicja dziękuję ...narobiłam się ,to fakt ......mam teraz zamiar na spokojnie dbać o to co jest

Nowa12 napisał(a)
Ktoś tu zaszalał i wpędza w kompleksy . Jak można tak szybko rabatę zrobić? Jak ty ogarniasz te metraże. Ja mam połowę i stwierdzam że więcej bym nie dała rady doprowadzać do względnej przyzwoitości.

Aga jakie szybko -ze 3 tygodnie z nią walczyłam ....ale ostatni mordor na działce ogarnięty -jestem zadowolona ,ale i zmęczona ....teraz się lenię zanim ruszę na plewienie

jak ogarniam ....hmm...nie mam małych dzieci -to po pierwsze ,a po drugie -lubię tak odpoczywać od pracy i trosk

tulucy 22:01, 29 maj 2021

I ja lubię szerokie kadry. Odwaliłaś kawał dobrej roboty
hankaandrus_44 22:02, 29 maj 2021

Orlik czarny, cudowny! A w ogrodzie jesteś niedo pokonania, Małe 3 tygodnie/ wiem, że z przerwami/ i już piękno w całej okazałości. Emuś dziś powinmien Tobie szampana na tę okoliczność, front robót mu przygotowałaś bezbłędnie, teraz się nie wymiga.
sylwia_slomc... 22:52, 29 maj 2021

No nawet skrzynki na domku obsadzone już surfiniami, jak one urosną domek będzie jak z bajki wyglądał
Anusia 23:14, 29 maj 2021

Magda uwielbiam takie szerokie kadry. Napracowalas sie. W dodatku takie widoki na gory dla mnie z nizin to lek dla mojej duszy.
Martka 23:47, 29 maj 2021

Magleska, Madziu, zajrzałam z wizytą na chwilkę, niby tylko na chwilkę, ale przepadłam! nie wiem, jak pisać, żeby nie wciskać pedału patosu, bo ogród po prostu cudowny i można wielbić, wzdychać i podziwiać pomysły, dociekliwość i ogrom pracy i całą masę szczegółów podziwiać. Warzywnik, klony, mini-oczka, domek ogrodnika, skarpa, kukliki, buki, KLONY... jak one u Ciebie obłędnie rosną, wbrew opiniom, że potrzebne zacisze i cały ogród po prostu cudny. Po obejrzeniu zdjęć Twojego przedogródka już wiem, że daleko mi do tego, co chcę mieć u siebie w przedogródku Czyli właśnie cofnęłam się na osi "do zrobienia" prawie do początku a myślałam przez chwilę, że już jestem na końcu Podziwiam też krajobraz w tle z górkami, na taki widok zawsze me serce szybciej bije. Madziu, bądź szczęśliwa w tym pięknym ogrodzie, będę zaglądać i czerpać inspiracje garściami
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies