Madzia nie dziwię się, że padasz, ja po jednym dniu wytężonej pracy rąk nie czuję, a efektów nie widać. Pięknie wszystko wygląda, bardzo spójnie, dla mnie numer jeden to skarpa, a nr 2 warzywnik.
Łucja dzięki a Ty za to jaką robotę brukarską odwaliłaś przyjedz do mnie moje krzywe ścieżki zrobić porządnie -bo ja do tego serca nie mam
Haniu miałam jeszcze takie pełne białe ,ale nie ma -wyginęły -szkoda mi ,bo były piękne -nawet nie plewiłam w ich okolicy specjalnie .....może objawią się gdzie indziej ....
eM wybitnie nieogrodowy -nic mu nie potrzeba w ogrodzie -mogłaby być sama trawa -jedynie jak ktoś chwali ,to wtedy puchnie
czy nie do pokonania .....hmmm wiele tu takich wariatek ...ja za to teraz odchorowywuję tą rabatę -leżę drugi dzień i jeszcze jestem do niczego ....
miałam iść powycinać tulipany i też na to nie mam sił ....cóż jak nie ma się umiaru w pracach ,to pózniej trzeba cierpieć
Sylwia mam nadzieję ,że urosną ,a nie zgniją -coś ta pogoda w tym roku nie jest dla nas łaskawa ....
Buziaki
Aniu dziękuję teraz pewnie z tydzień będę leżeć i odchorowywać mój brak umiaru w pracach ....nie umiem sobie dawkować roboty -jak coś zaplanuję ,to z nosem przy ziemi ,a skończę
góry moje też uwielbiam
Gosiu dziękuję ....
jak ciężka jest praca przy nowych rabatach to my tu wszystkie wiemy .....ile się trzeba narobić ,żeby mieć pięknie
cieszę się ,że ten ostatni najbrzydszy kawałek jest już za mną -długo się za niego zabierałam ,bo cały czas eM mówił ,że mam nic tam nie robić ,bo wiata i wiata .....
miejsce ma -wystarczy zabrać huśtawkę ,doniczki i może robić
Buziaki
Martka
ojej .....ile pochwał .....rumienię się ,bo nie wiem ,czy zasłużone aż takie
cieszę się ogromnie
ten mój ogród nie jest jakoś wybitnie skomponowany -za bardzo wszystko chcę mieć ,nie umiem i już nie chcę się ograniczać do małej ilości roślin ....życie jest za krótkie ,żebym jeszcze kwiatków sobie miała odmawiać
zapraszam --jeśli Ci się coś spodoba -odgapiaj -będzie mi miło
i jeszcze .....wiele miejsc w moim ogrodzie zawdzięczam wielu osobom z Forum -to dzięki nim mam tak jak mam
Przedogródek np jest dziełem planu Ewy Andy ...nie będę wymieniać pozostałych ,bo mogłabym kogoś pominąć i by było przykro ....
Beatko dzięki bardzo ......
....a ja zazdroszczę u Ciebie tej elegancji i harmonii bardzo mi się podobają takie ogrody -tylko ,że ja za bardzo chciwa na rośliny jestem i tak nie umiem mieć ....co zrobię minimalnie ,to za chwilę i tak tam podosadzam i pokokoszę
Madzia Ty to jesteś konkretna w działaniach, zrobiłaś pożytek z górą żwirku i oto powstało nowe miejsce, do którego przylega rabata, no super brawo!
Widzę juz od pierwszych zdjęć ładnego buczka Trikolorka ale jakiego juz dużego kupiłaś, widać go z daleka , zazdroszczę
Madziu, śliczne foteczki wpadłam napisać że pokazała się 1 dnia i arbuz chyba też niedługo. Dla porównania cukinie siane tego samego dnia mają już kilka cm.
Tricolor fantastyczny
Auto naprawiałam w zeszłym tygodniu i nie jestem go pewna