Szklarnia cudna Pomidory w niej rosnące będą na pewno zadowolone Mogę poprosić na priv o namiary na wykonawców szklarni? Nie mam jeszcze swojego wątku i prawie w ogóle ogrodu, ale może by tak zacząć od fajerwerków, czyli szklarni
Dziewczyny zbiorowo Wam dziękuję za wszystkie pochwały ,bardzo to budujące padam dziś na pysk ,bo cały dzień porządkowałam wokoło szklarni -poodpowiadam na pytania może jutro ,oki
Miłej Nocki - a ja poczytam jeszcze co u Was nowego
Dziewczyny Kochane ogarnęłam pobojowisko w końcu -teraz trzeba zacząć plewienie ,kanty ,wertykulacja ,malowanie ....
nie zrobiłam fotek ,bo z reguły już się robi ciemno ,gdy kończę działania ogrodowe
jakieś mam na telefonie tylko
Jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję za wszystkie komplementy
Ania wymiary szklarni-2,36 na 4,57
Aga podłoga to ziemia -chodniczek przez środek -narazie z kamyczków ,a kiedyś tam zrobię z kostki lub płyt -narazie muszę ją trochę poużytkować ,zanim zdecyduję o czymś trwałym
standartowo -pomidory ,papryka ,ogórek ...i nie wiem co się jeszcze zmieści
Madziu, wszystko przepięknie zrobione. Dokładniutko i starannie. Cudny owocownik, warzywnik i oczywiście szklarnia. Przepieknie jest już a jak się zazieleni to będzie show.
Super mieć taka dużą działkę. Wszystko ma wtedy swoje miejsce.
Gratuluję szklarni, fajnie, że udało się z polecania. Teraz Tobie i Martce możemy tylko pozazdrościć. Ech, ja już chyba u siebie nie zmieszczę Musiałabym wszystkie rabaty poprzestawiać Chociaż jak to mówią .. nigdy nie mów nigdy