Podpowiadam za chwile bo z telefonu zle mi się pisze
Oto i ona
Jeszcze nie skończyłam wokoło niej
Ekipa świetna polecam każdemu
O 13 tej szklarnia już stała
Jestem mega szczęśliwa
Dziękuje Martce za wszystkie porady i rozmowy na ten temat
Dzięki Tobie Martuśka mam to cudo w ogrodzie Buziaki wielkie
Martka działo się oj działo ,ale o 13 już było po robocie ekipa świetna jestem zachwycona szklarnią i nimi dziękuję jeszcze raz za wszystkie rozmowy i porady na ten temat
Buziaki
Asia dziękuję jeszcze nie wszystko uporządkowane -ale najcięższe prace za mną -na fotkach nie widać niedociągnięć
szklarnia już stoi
Ważne ,że chce mu się coś robić czasem na niedociągnięcia trzeba przymknąć oko
Aga owocownik dziękuje -też mi się podoba -jutro dosypię kamyczków i będzie skończony
zakupy nadal nie posadzone ,bo dziś od razu jak ekipa pojechała zaczęłam obrabiać teren wokoło szklarni
Daga dziękuję z tym porządeczkiem ,to tak nie do końca -na fotkach nie widać
ale już za chwilkę na spokojne zacznę plewić ,robić kanty ,wertykulacja ,koszenie ,nawożenie ,mycie kostki ....no i trzeba wykończyć szklarnię w środku
ja korzystam zawsze jak mam kumulację dni wolnych -gdy mam take pojedyńcze ,to mało co zrobię
Iwonka dziękuję Kochana cieszę się ,że zmiany ,które wprowadzam są zachwalane
Buziaki
Jola mnie boli wszystko -cały człowiek
ale i tak cieszę się ,że najcięższą pracę mam zrobioną -mam niestety pedantyczną duszę i nie cierpię takiego bałaganu -co znowu jest dziwne -bo w domu mi tak nie przeszkadza ,jak na ogrodzie
Oczywiście ,że wszystkie ochy i achy dodają mi skrzydeł ,ale mam też świadomość ,że nie każdemu będzie się podobało u mnie ...
Buziaki
Zuza jeszcze tylko jutro mam w planie podziałać na maksa -a pózniej przestój do po Świętach -muszę odpocząć porządnie ,bo wszystko mnie boli ....ale cieszę się ,że najgorszy bajzel ogarnęłam
Asia dziękuję Kochana
relacja szklarniowa powyżej -nie lubię pisać na telefonie ,więc szybciutko wstawiłam foteczki i teraz odpowiadam na posty -nic już dziś nie robię ,bo do pracy mus iść