Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Pokaż wątki Pokaż posty

Wilczy ogród

Wiolka5_7 17:27, 05 kwi 2023

Piękna jak u Martki
Kiedyś może i ja sobie sprawię
Martka 17:38, 05 kwi 2023

Maglesko, brawooo! Święto Całość wyszła cudnie, zachwycam się i nie mogę przestać Cieszę się, bo myślę, że nie można podjąć lepszej decyzji w kwestii trwałości szklarni. Ekipa profeska 200%, ach, wzdycham do chłopaków ale trzeciej to już nie postawię chociaż kto wie hahaha.
Gratuluję Ci sprawnej akcji przenosin warzywnika. Teraz jest idealnie. Dzięki za foty!

Anda 17:54, 05 kwi 2023

Piękna szklarnia Jednak nie ma to jak polecenie firmy z ust do ust. Ekipa zbiera pochwały i zlecenia lecą
Warzywnik pełna profeska, lepszy niż u Montyego
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Martka 18:07, 05 kwi 2023

Ewo, ta ekipa jest jak nie z tego świata, potrafią doradzić - nie mylić z wypchnięciem najdroższej opcji - mają zaplecze sprzętowe, słowni, z ogromnym doświadczeniem na wielkich powierzchniach szklanych, kreatywni i jeszcze mają radość z pracy i życiową. I nawet o uprawach można pogadać
antracyt 18:11, 05 kwi 2023

Teraz to już rewelacja Miejscówka dla szklarni idealna
Rojodziejowa 18:18, 05 kwi 2023

Fantastycznie! A całość rzuca na kolana

No moja taka piękna nie będzie. Niestety kilka kompromisów u mnie miało miejsce Ale jak będę chciała popatrzeć na piękne to przyjdę do Was

Anda 18:28, 05 kwi 2023

Martka napisał(a)
Ewo, ta ekipa jest jak nie z tego świata, potrafią doradzić - nie mylić z wypchnięciem najdroższej opcji - mają zaplecze sprzętowe, słowni, z ogromnym doświadczeniem na wielkich powierzchniach szklanych, kreatywni i jeszcze mają radość z pracy i życiową. I nawet o uprawach można pogadać

Szkoda, że nie znam tutaj takiej firmy.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kordina 18:30, 05 kwi 2023

No cudna jest, ale fajnie, będziemy podziwiać co tam wymyślisz do środka podpisuję się pod tym co Asia napisała
a latem można sypialnię pod rozgwieżdżonym niebem, jak ten pan:

https://agrosklep.pl/portfolio/szklarnia-qube-812-3/
Basieksp 19:07, 05 kwi 2023

Oj ja też będę przychodzić i podziwiać już jest pięknie, a jak ją zagospodarujesz, łał to dopiero będzie co podziwiać super piesia z brudnym nosem też a co tam jedna mała dziura na rabacie, to nie ona, a nos...
anpi 19:19, 05 kwi 2023

Madziu gratuluję szybkiego spełniania się marzeń!
Wiedziałam, że szybko ogarniesz temat jak zwykle zresztą! Nie darmo się mówi, że marzenia uskrzydlają, motywują do działania i dają moc, odwagę!!! Ktoś powiedział, że marzenia tworzą przyszłość...
Przecudna szklarenka i całe otoczenie. Niech wszystko zdrowo rośnie i cieszy podniebienie i oczy!!! Przy okazji też nasze oczy!