Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Rojodziejowa 09:24, 01 lip 2023

Magdaleno!! Ileż szerokich kadrów! To się rzadko zdarza! A jakieś jest potrzebne

Jesteś kosmitką, skoro to ogarniasz!! Szacun Ale skoro postanowiłaś sobie skończyć ogród (zyli dokonać niemożliwego ), to musisz się uwijać
Basieksp 10:20, 01 lip 2023

Magleska napisał(a)

Masz piękny ogród w pięknym miejscu i ładnie to wszystko ogarniasz, ogrom pracy, ale napewno przyjemnej i z takim pomocnikiem jak Wilczyca pomaga czy przeszkadza, bo mi Aza raczej przeszkadza, chce sie bawić, a jak ja nie mam akurat czasu to odchodzi smutna, no i muszę do niej iść
Urszulla 10:49, 01 lip 2023

Fajnie że dałaś szerokie kadry, domek ogrodnika wtopił się cały w ogród
Magleska 18:20, 02 lip 2023

Rojodziejowa napisał(a)
Magdaleno!! Ileż szerokich kadrów! To się rzadko zdarza! A jakieś jest potrzebne

Jesteś kosmitką, skoro to ogarniasz!! Szacun Ale skoro postanowiłaś sobie skończyć ogród (zyli dokonać niemożliwego ), to musisz się uwijać

Asia nie ogarniam -naprawdę -na szerokich kadrach po prostu nie widać chwastów poza tym robione fotki aparatem trochę czarują rzeczywistość

z tym skończeniem -to bardziej chodzi mi o kształty -bo na rabatach ,to wiem ,że wieczne przeróbki będą
dziś wyplewiłam w końcu inversową -uwierzysz ,że 6 pełnych taczek chwastów wywiozłam na kompost -oprócz chwastów były ścięte liście irysów i parę roślin ,które dostały eksmisje -typu wygnite stipy ,mikołajek i jakaś jeszcze jedna nn
od razu mi się ta rabata spodobała spowrotem
na przód jej podzieliłam swoje kukliki pomarańczowe i dostane Bell Banki -trochę popadało ,więc mam nadzieję ,że przeżyją
Trochę ładniejszych kadrów z niej dla Ciebie

ps widziałaś te moje biedne jarząby ?
Magleska 18:25, 02 lip 2023

Basieksp napisał(a)

Masz piękny ogród w pięknym miejscu i ładnie to wszystko ogarniasz, ogrom pracy, ale napewno przyjemnej i z takim pomocnikiem jak Wilczyca pomaga czy przeszkadza, bo mi Aza raczej przeszkadza, chce sie bawić, a jak ja nie mam akurat czasu to odchodzi smutna, no i muszę do niej iść

Basu dziękuję bardzo
Moja Rawena raczej już nie przeszkadza -ma 8 lat ,więc to już seniorka ,ale czasem ma napady ,że przynosi mi piłkę do rzucania ,czy zaczepia do zabawy ,ale zawsze jak idę do ogrodu ,to jest szczęśliwa -leży przy mnie ,albo z dalsza obserwuje ,a jak wchodzę do domu ,to zaraz po mnie przybiega z miną -no chodź ,nie siedź w domu

Magleska 18:29, 02 lip 2023

Urszulla napisał(a)
Fajnie że dałaś szerokie kadry, domek ogrodnika wtopił się cały w ogród

Ula dla odmiany same ładne zbliżenia

za Twoją radą -obsadzanie na gęsto przodów -tylko roślinki małe po podziałach -muszę urosnąć
Magleska 18:32, 02 lip 2023

Rojodziejowa 18:40, 02 lip 2023

Widziałam jarząby. Faktycznie na razie badylki ale może Cię jeszcze zaskoczą
Urszulla 21:49, 02 lip 2023

Madzia, zrób zbliżenie Twojemu kuklikowi porównamy

Trojeści Ci zazdroszczę ale nie będę się silić na coś co ślimaki zjedzą w 5 minut. Nie możemy mieć jednakowych ogrodów
Basieksp 23:00, 02 lip 2023

Ale tu masz ładnie jak dla mnie , pięknie komponują się te białe kwiatki z pomarańczowymi trochę też kombinuję u siebie na jednaj rabacie, posadziłam białe kwiaty i żółte, trochę pomarańczowaych, ale chyba dosadzę więcej pomarańczowych no podoba mi się ta Twoja rabata, trochę zgapię chyba nie pogniewasz się?