Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

anpi 00:21, 03 lip 2023

Madziu, bardzo podobają mi się u Ciebie połączenia czerwonych róż z bordowymi krzewami a także pomarańcze i biel. Te drugie mam też u siebie, ale już myślę jak do moich czerwonych róż dołożyć jakieś bordowe "liście"
Działasz jak dla mnie w ekspresowym tempie, w takowym przyrastają ci też rośliny. Ja jakoś ciągle czekam na te wielkie kępy i plamy koloru i ciągle dokupuję, bo nie mogę się doczekać

Renii 08:27, 03 lip 2023

Magleska napisał(a)

Renii ja też niestety nie wszędzie daję rady zaglądać -staram się być na bieżąco w ulubionych....wątków jest naprawdę dużo ,dużo jest przepięknych ogrodów ,których nie znam -ale tak jak piszesz -za mało wolnego czasu ,żeby wszystkie ogrody z forum znać ...

U Ciebie byłam też kiedyś kilka razy po cichu...-Ty masz ogród z projektu Szefowej chyba ? tak ?
nie wiem ,czy się nie mylę-jeśli tak ,to przepraszam

-zajrzałam przed chwilką na ostatnie fotki i ta rzeczka kamienna mnie urzekła -świetna jest -masz piękny ogród -w wolnej chwili zajrzę bardziej się zapoznać

Klony też dziękują za pochwały

Kamyki wokół skrzyń sprawują się dobrze -są na szmacie

Ależ masz pamięć
Projekt faktycznie szefowej..ha ha..ale nie wszystko nasadzone wg projektu ...też zmieniam roślinki- nie wszystkie chcą rosnąć we wskazanym miejscu- takie uparciuchy

Też chcę w warzywniku wysypać kamieniem dlatego pytam jak u Ciebie się to sprawdza, bo mój M jest temu przeciwny
antracyt 08:35, 03 lip 2023

Magleska napisał(a)

Tym zakończeniem ścieżki bardzo mnie zaskoczyłaś
Anda 08:54, 03 lip 2023

Madziu, cudnie Nie wiem, co zacytować
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Rojodziejowa 09:10, 03 lip 2023

antracyt napisał(a)

Tym zakończeniem ścieżki bardzo mnie zaskoczyłaś

Siekiery tam brakuje!
TAR 09:15, 03 lip 2023

Rojodziejowa napisał(a)

Siekiery tam brakuje!
TAR 09:15, 03 lip 2023

Madziu cuda na kijku

mam 3 trojescie gdzie je najlepiej posadzic?
Urszulla 10:58, 03 lip 2023

Madzia, a ja mam inny pomysł na ten pieniek na końcu ściezki
ewsyg 21:14, 03 lip 2023

Magda, co to za odmiana hakonechloa ? ta jasna
Gruszka_na_w... 21:45, 03 lip 2023

Inwersowa to moja ulubiona teraz rabata. Skąd wzięła się jej nazwa?
Uwielbiam połączenie pomarańczowego z białym.
Nie mogę odżałować, że trojeść nie zechciała ze mną współpracować. Twoja jest cudowna.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies