Muszelko dziękuję mieć widok na Alpy -też bym chciała ale muszą mi wystarczyć Beskidy
o tak -Iwonka zrobiła niesamowite fotki normalnie nie mogę się napatrzeć na te inne kadry niż moje
Margo narazie piękny ,ale nigdy nie wiadomo ,czy się kiedyś nie zmieni jak narazie nie ma możliwości ,żeby ktoś mi się wybudował za płotem ,ale kto to wie ,czy kiedyś się to nie zmieni ...
Dziękuję
Ewa dziękuję
a wiesz ,że rózyczka od Ciebie mi zakwitła -śliczna jest -żałuj ,że wydałaś
chociaż ja się cieszę ,że jej nie chciałaś
jak tam dalsze roboty ogrodowe -pokaż proszę jakieś fotki ,bo ostatnie z szałunkami widziałam
Buziaki
Haniu Niedziela była fantastyczna i jak zawsze za szybko minęła
Na przedpłociu pewnie masz rację -lepiej by wyglądały jednolite miskanty( tak to memory )
oprócz nich są 2 Grazielle i Morning Light -ale uwierz -nie chce mi się wykopywać tych co są ....
,może kiedyś ...jak zacznę się nudzić ,to bardziej zadbam o ten teren przed płotem -narazie po prostu chcę ,żeby tam nie kosić -obsadzić wszystkimi nadmiarami z ogrodu -staram się sadzić na zasadzie powtórzeń ....a co z tego wyjdzie ,to dopiero w przyszłym sezonie się okaże
Dzisiaj w końcu- ogarnęłam warzywnik i szklarnie. warzywa pomyte ,pomrożone ,cebulka zimowa i czosnek posadzony -kolejny kawałek z listy prac wykonany -zostało mi przycięcie róż ,wycinka bylin ,wykopanie dalii i w końcu zamykam ten sezon ogrodowy
Danusiu dziękuję trawy u mnie szaleją aż za bardzo -sama jestem przerażona ich tak szybkim wzrostem -w dodatku nie wiem ,gdzie wsadziłam siekierę ,żeby co poniektóre kępy pozmniejszać
Klony u mnie dobrze rosną -i też niektóre są bordowo-brązowe -w szczególności Shainy -one są najładniejsze właśnie wiosną i za chwilę ,jak zaczną się przebarwiać
Spryciula z ciebie! U mnie w szklarni jeszcze kupę niedojrzałych pomidorów, nie wiem kiedy się za nią wezmę!?
Warzywa też jeszcze nie wszystkie zebrane. A co dopiero mówić o sadzeniu cebuli. Czosnku nawet jeszcze nie kupiłam, bo swój cały zużyłam. Muszę posadzić więcej!
Dokupiłam za to krzewy borówki i też czekają na posadzenie
Świetnie,że jeszcze sezon spotkaniowy się nie skończył, to różnych fotek się naoglądamy! Iwonka ma oko i pięknie obfociła Twój cudny ogród i taras!
Madziu, taras bardzo przytulny. Aż chciałoby się aby tak ciepło było żeby na nim posiedzieć. Ale niestety coraz zimniej jest.
Ogród jeszcze kwitnący, piękny.
Pozdrawiam.
Ania ja też jeszcze miałam niedojrzałe -pozrywałam i w spiżarce trzymam -kilka na pewno dojdzie
Bardzo lubię fotki robione innym okiem niż moje
sezon spotkaniowy już niestety dobiega końca ,ale jeszcze łapiemy każdą najbliższą okazję ,żeby się zobaczyć
szkoda ,że tak daleko do Ciebie ech