Piękne kadry jak zwykle… nie nudzi Ci się już czytać zachwytów? Ja ocham i acham za każdym razem przy nowych zdjęciach, więc moje reakcje są niezmienne.
Musimy zrobić wymiankę z kuklikiem, mam podobnego ale jest różnica - mój bardziej pełny, a Twój ma ciemne łodyżki. I przypomnij mi żebym dała Ci floksy.
Asia większość dzieci ma czarne -w szczególności na inversowej a ogólnie na początku miałam tam białe pełne -które same przewędrowały na inną rabatę ( tu już ani pół białego nie ma )
za to na pomarańczowej nie wiem skąd wogóle się wzięły orliki-ja ich tam nie sadziłam ,a właśnie zaczęły się tam mocno rozsiewać i to w kolorach ,których tam nie chciałam
ale ,że z wiekiem przechodzi mi coraz bardziej chęć uporządkowania ,więc niech sobie rosną ,gdzie chcą
Kadry na pewno piękniejsze ,niż rabaty na żywo
2 dni bawiłam się z lampami zewnętrznymi -wszystkie poodkręcałam ,pomyłam( w większości mrowiska i glina do połowy słupka wrr ).... i dupa ....nie działają-znaczy działają ,ale tylko częściowo-na skalniaku -a dalsze punkty nic -chyba przy wykopywaniu rozplenic ,gdzieś przewód się uszkodził ......
Zniechęciłam się i muszę poszukać jakiegoś elektryka -bo jednak sama nie ogarnę ....
Szwagier co mi to robił niestety wziął się i zmarł 2 lata temu więc On mi tego już nie naprawi ...
Myślałam ,że sama dam radę ,a jednak nie .....ech ....ale przynajmniej po włączeniu ich nie wybija mi już prądu w domu -więc jakiś plus jest
Kasia
o irysku zapomniałam ,że mi rozkwitł
w zeszłym sezonie ,go rozsadzałam ,dzieliłam dla dziewczyn i już myślałam ,że swoją część ukatrupiłam -ale jednak jest
Madzia, kochana jesteś
Ja też w mojej widzę potencjał, oddalony o lata świetlne
Mam teraz na głowie taki natłok różnych spraw, życiowych, remontowych, ogrodowych - ogólny mix, że nie mam kiedy taczki załadować
Ale wszystkie pomysły skarpowe - zapisuję