Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Rojodziejowa 10:38, 12 maj 2024

Wolalabym, żeby dzieci też miał czarne

Piękne kadry jak zwykle… nie nudzi Ci się już czytać zachwytów? Ja ocham i acham za każdym razem przy nowych zdjęciach, więc moje reakcje są niezmienne.
Kasya 10:47, 12 maj 2024

Z szeroko otwartą buzią nic nie powiem
Urszulla 11:43, 12 maj 2024

Magleska napisał(a)

Musimy zrobić wymiankę z kuklikiem, mam podobnego ale jest różnica - mój bardziej pełny, a Twój ma ciemne łodyżki. I przypomnij mi żebym dała Ci floksy.
Magleska 15:49, 12 maj 2024

Rojodziejowa napisał(a)
Wolalabym, żeby dzieci też miał czarne

Piękne kadry jak zwykle… nie nudzi Ci się już czytać zachwytów? Ja ocham i acham za każdym razem przy nowych zdjęciach, więc moje reakcje są niezmienne.

Asia większość dzieci ma czarne -w szczególności na inversowej a ogólnie na początku miałam tam białe pełne -które same przewędrowały na inną rabatę ( tu już ani pół białego nie ma )

za to na pomarańczowej nie wiem skąd wogóle się wzięły orliki-ja ich tam nie sadziłam ,a właśnie zaczęły się tam mocno rozsiewać i to w kolorach ,których tam nie chciałam

ale ,że z wiekiem przechodzi mi coraz bardziej chęć uporządkowania ,więc niech sobie rosną ,gdzie chcą

Kadry na pewno piękniejsze ,niż rabaty na żywo

2 dni bawiłam się z lampami zewnętrznymi -wszystkie poodkręcałam ,pomyłam( w większości mrowiska i glina do połowy słupka wrr ).... i dupa ....nie działają-znaczy działają ,ale tylko częściowo-na skalniaku -a dalsze punkty nic -chyba przy wykopywaniu rozplenic ,gdzieś przewód się uszkodził ......

Zniechęciłam się i muszę poszukać jakiegoś elektryka -bo jednak sama nie ogarnę ....
Szwagier co mi to robił niestety wziął się i zmarł 2 lata temu więc On mi tego już nie naprawi ...

Myślałam ,że sama dam radę ,a jednak nie .....ech ....ale przynajmniej po włączeniu ich nie wybija mi już prądu w domu -więc jakiś plus jest

Magleska 15:51, 12 maj 2024

Kasya napisał(a)
Z szeroko otwartą buzią nic nie powiem

Kasia
o irysku zapomniałam ,że mi rozkwitł
w zeszłym sezonie ,go rozsadzałam ,dzieliłam dla dziewczyn i już myślałam ,że swoją część ukatrupiłam -ale jednak jest

Magleska 15:53, 12 maj 2024

Urszulla napisał(a)

Musimy zrobić wymiankę z kuklikiem, mam podobnego ale jest różnica - mój bardziej pełny, a Twój ma ciemne łodyżki. I przypomnij mi żebym dała Ci floksy.

Ula To Mai Tai od Moni -on we wstępnej fazie pełniejszy ,teraz już przekwita ,ale nadal jeszcze mocno zdobi

ale żaden problem -może Twój jest inny
Magara 23:42, 12 maj 2024

Magleska napisał(a)

Daga Dziękuję

Pokuszę Cię skarpą znowu - bo w Twojej widzę potencjał
ja mam też jałowce -ale te płaskie -rosną tam już 8 lat -oczywiście skrzyp znowu wyłazi -muszę się wziąść za jakieś plewienie

Nawet się trochę zastanawiałam nad Twoją ostatnio - wiem ,że masz tam te duże jałowce -może byś się pokusiła je poprzycinać na jakieś chmurki ? i podsadzić je hakonką ,albo jakąś inną trawką co Ci dobrze rośnie -albo floksami nawet
Ja nie znoszę na swojej plewić -dlatego staram się ją mocno zadarnić -to co się nie sprawdza wymieniam na inne i tak w kółko -od tylu lat z nią walczę -ale ogólnie już mi się podoba

Madzia, kochana jesteś
Ja też w mojej widzę potencjał, oddalony o lata świetlne
Mam teraz na głowie taki natłok różnych spraw, życiowych, remontowych, ogrodowych - ogólny mix, że nie mam kiedy taczki załadować
Ale wszystkie pomysły skarpowe - zapisuję
Agatorek 00:02, 13 maj 2024

Noooo ale piękne zdjęcia . Pięknego ogrodu ❤️

Po prostu cudnie , i założę się, z tak samo jest na żywo
anpi 00:08, 13 maj 2024

Madziu kwitną Ci już róże i rutewki!? Ależ ta wiosna pędzi! Przepiękne wszelkie portreciki i szerokie kadry też!Wiesz jak lubię tu do Ciebie zaglądać!
Wiaan 07:51, 13 maj 2024

Magda Twoje fotki się nigdy nie znudzą, możesz wstawiać każdego dnia
Na zbliżeniach widzę fioletowe powojniki, czy pamiętasz nazwy?