Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Rojodziejowa 15:41, 02 cze 2024

Madzia, piękne masz na pomarańczowej różyczki. Jakie tam wcisnęłaś odmiany?
Magleska 15:43, 02 cze 2024

Rojodziejowa napisał(a)
Ale u Ciebie ta trupia zdecydowanie bujniejsza. Muszę mijją może lepiej ściółkować, trochę troski dołożyć, bo na razie jest marniutka. Twoja prezentuje się cudnie!!

Asia dzięki

do tej rabaty przyłożyłam się porządnie -tam moja glina została przekopana i wymieszana z piaskiem ,kompostem i ziemią workowaną -widzę różnicę na rabatach ,które mam robione po łebkach na szybko i na tych szykowanych porządnie

chciałabym jeszcze Mokarosę i Honey Dijon tam dosadzić -ale nie widziałam ich na żywo to raz i poza tym nie są nigdzie dostępne
Kasya 15:43, 02 cze 2024

Bajeczne letnie rabaty
Urszulla 15:45, 02 cze 2024

Magleska napisał(a)
I po ścięciu szałwi

Ty lubisz busz a mi się ta rabata podobała w wersji minimalistycznej ale to już przeszłość. Trawy poszły bardzo do przodu, u mnie siewki dopiero ruszyły.

A pomarańczową też uwielbiam, bardzo długo kwitną tam róże.
Magleska 15:47, 02 cze 2024

Rojodziejowa napisał(a)
Madzia, piękne masz na pomarańczowej różyczki. Jakie tam wcisnęłaś odmiany?

Asia
Lady of Shalot 3szt ,Lady Emma Hamilton 3sz ,Hansestadt Rostok 3 szt , 3 najciemniejsze -nie pamiętam nazwy -musiałabym poszukać ,gdzieś w wątku i jeszcze 2 też nie pamiętam nazw
Rojodziejowa 15:49, 02 cze 2024

Magleska napisał(a)

Asia dzięki

do tej rabaty przyłożyłam się porządnie -tam moja glina została przekopana i wymieszana z piaskiem ,kompostem i ziemią workowaną -widzę różnicę na rabatach ,które mam robione po łebkach na szybko i na tych szykowanych porządnie

chciałabym jeszcze Mokarosę i Honey Dijon tam dosadzić -ale nie widziałam ich na żywo to raz i poza tym nie są nigdzie dostępne

Ustaw sobie powiadomienia na Floribundzie. Ja w ten sposób je dorwałam. Cygańskiej teraz tak przekopywałam ziemię z różnymi cudami. Hmm noo mam ochotę wszystko wytargać stamtąd i zrobić na nowo…
Chyba bym musiała chłopa na wakacje w tym czasie wysłać
Wiaan 17:17, 02 cze 2024

Magda jesteś pomysłowy Dobromir nawadnianie, oświetlenie, założę się, że śrubokręt masz w torebce mam taką koleżankę, niesamowita jest
LIDKA 18:51, 02 cze 2024

Madzia nie umiesz się nudzić.
Podziwiam te robótki.
Gruszka_na_w... 21:27, 02 cze 2024

Magleska napisał(a)

Miałam połączenia robić z rury montażowej ,ale trafiłam na promocję w biedrze złączek i węży ,więc taniej mnie wyniósł taki patent

Nie mogę wyjść z podziwu nad Twoją pomysłowością. Wymyśleć własny patent, to jest to!

Bardzo ładny kolorek ma ta nowa róża.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Magleska 21:39, 02 cze 2024

Kasya napisał(a)
Bajeczne letnie rabaty

Kasia dziękuję

teraz te dwie dają czadu
pomarańczowa wymaga kilku tetrisów