Justyś, Twój ogród nocą wygląda zjawiskowo!!! Zgapiam od Ciebie ilość lamp podświetlających rosliny. Miałam ograniczyć się tylko do murku i graba, ale zaszaleję Pięknie to wygląda! Masz jeszcze jakieś lampy stojące?
A poza tym, u Ciebiw to już busz na rabatach, czochy fioletowe ładniej się prezentują, ja mam kilka białych, ale szału nie robią. Być może w nieodpowiedniej kompozycji rosną.
Justynka piękne fotki, czosnki przy oświetleniu wyglądają super. Sporo masz białych, których nie chciałaś, ale one dodają lekkości i są ciekawe bo rzadziej się je ogląda w ogrodach Oświetlenie w ogrodzie bajka
Widziałam u Ciebie rozchodniki w rządku w pierwszej linii. Miałam plan u siebie w zygzak w pomieszaniu że stipą i już sama nie wiem.
Nie miałam wcześniej werbeny i mam ochotę na nią i jednocześnie się obawiam pisałyście, ze ją się albo kocha albo nienawidzi
Gdzieś u mnie w wątku doradzalyscie gdzie ją posadzić przy hortensjach, muszę znaleźć.
Anetko Joann fakt-noca mój ogród jest bajkowy. O każdej porze roku..
Joann i bardzo dobrze ,że podświetlisz inne miejsca w ogrodzie- będę jeszcze doświetlała część z hakuro i donice przy domu. Być może już w czerwcu będzie gotowe-wszystko zależy od mojego Taty czy będzie mu się chciało
Anetko niektóre tulipany już wycięłam do zera -te żółte przed wszystkim . Czarne jeszcze kwitną, a te przy platanach zaraz przykryją rozplenice także dam im zbrzydnąć do końca- i tak nie będą widoczne.
odnośnie werbeny-ja ja kocham i ona mnie też siewek mam multum-na pewno ja przerzedzę, a i z ubiegłorocznych sadzonek wypuściła nowe pędy
Jak jej pozwolisz-będzie się panoszyć i buszyć rabaty-jak utemperujesz-będzie jak u Wiolki-posłuszna w linii Także jednym słowem SADŹ- werbena jest obowiązkowa