Bardzo ładnie Sylwio, widzę, że żurawki posadziłaś dużo gęściej niż ja . Twoja rabatka więc szybciej zarośnie i będzie piękną ciemna plamą>. Powodzenia w dalszych działaniach!
Witam Aniu .... z moim M również mam problemy z natury te same co Twoje
Cieszę się , że zawitałaś do mojego ogródka Pani Ekonomistko !!! Nasi górą !!!
Duży ogród to dużo pracy każdy to wie, ale dlaczego to tak wolno idzie ???
Pozdrawiam i zapraszam do dalszego oglądania
Chciałam się przywitać jako kolejna ekonomistka Może to coś znaczy? Może po tych cyferkach ciągnie nas do natury?
Sylwia, Twoje pomysły są świetne. Oglądam z wielkim zapałem Twoje propozycje. Podziwiam.
Również witam bardzo serdecznie, grono ekonomistów-ogrodników się rozrasta Oglądałam Twoje włości i przyznam jest tego bardzo dużo. Można poszaleć, wszystko przed Tobą . Życzę powodzenia w realizacji ogrodu !!! Aby był piękny i wyglądał tak jak sobie wymarzyłaś
Kurcze, Sylwia, już 100-tka?! Dopiero co nadrabiałam zaległości u Ciebie kilka dni temu. Doszłam do kul cisowych, a teraz już znowu więcej stron! Ale jesteś Gaduła! Gratulacje!
A w ogóle to ze 3 razy przeglądałam listę naszych ogrodów i nie mogłam Twojego znaleźć. Jakaś pomroczność jasna czy co?
No, ale w końcu znalazłam i tu dotarłam . I co się okazuje? Że tu sami ekonomiści! To nie wiem czy ja tu mogę zaglądać, bo ja filolog jestem z wykształcenia, humanistka pełną gębą . Czy ktoś tu w ogóle będzie chciał ze mną rozmawiać? Może ja sobie po cichutku pójdę?.... Tylko porozglądam się jeszcze sekundkę...