Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

hania 20:27, 12 maj 2011

..pięknie wyszło ,rabatka jak marzenie no i gratuluję 100-tki....o mi jeszcze daleko?!
danuta_ 20:35, 12 maj 2011

Syla napisał(a)

Po prawej stronie zdjęcia jest właśnie to puste miejsce , które czeka na żurawiki Citronelle

Bardzo ładnie Sylwio, widzę, że żurawki posadziłaś dużo gęściej niż ja . Twoja rabatka więc szybciej zarośnie i będzie piękną ciemna plamą>. Powodzenia w dalszych działaniach!
Syla 20:37, 12 maj 2011

Ana napisał(a)
Sylwia, czytam od wczoraj, jestem w połowie, ale już muszę napisać, że podziwiam ogrom pracy, zapal i talent do tworzenia cudownych miejsc! Projekt i wykonanie fantastyczne!
Muszę zrobić przerwę, bo mi mąż papiery rozwodowe pocztą przyśle, bo zniknęłam na cały dzień przed kompem co robić jak areszt domowy jest

Witam Aniu .... z moim M również mam problemy z natury te same co Twoje
Cieszę się , że zawitałaś do mojego ogródka Pani Ekonomistko !!! Nasi górą !!!
Duży ogród to dużo pracy każdy to wie, ale dlaczego to tak wolno idzie ???
Pozdrawiam i zapraszam do dalszego oglądania
Syla 20:40, 12 maj 2011

Dziękuję bardzo Aby w naturze do setki nie szło w tak błyskawicznym tempie
Matka 22:57, 12 maj 2011

Sebek napisał(a)

Bogda, pracujesz w szkole? Ja też ciało pedagogiczne Czego uczysz?

Z tego co się domyślam to siedzi sobie cały czas w domku - z dzieciokami

no ten to wszystko wie...

Anetko, narazie w domku, ale nie dokońca-trochę pracuję teża widzisz, Sebek, nie tak źle ze mnąhaha...
Anetko, English and You?
inya 07:51, 13 maj 2011

Chciałam się przywitać jako kolejna ekonomistka Może to coś znaczy? Może po tych cyferkach ciągnie nas do natury?

Sylwia, Twoje pomysły są świetne. Oglądam z wielkim zapałem Twoje propozycje. Podziwiam.
Sebek 20:02, 13 maj 2011

Bogda napisał(a)

Bogda, pracujesz w szkole? Ja też ciało pedagogiczne Czego uczysz?

Z tego co się domyślam to siedzi sobie cały czas w domku - z dzieciokami

no ten to wszystko wie...

Anetko, narazie w domku, ale nie dokońca-trochę pracuję teża widzisz, Sebek, nie tak źle ze mnąhaha...
Anetko, English and You?

Coś tam mam w tej głowie - nie tylko trawę
Syla 21:14, 13 maj 2011

inya napisał(a)
Chciałam się przywitać jako kolejna ekonomistka Może to coś znaczy? Może po tych cyferkach ciągnie nas do natury?

Sylwia, Twoje pomysły są świetne. Oglądam z wielkim zapałem Twoje propozycje. Podziwiam.

Również witam bardzo serdecznie, grono ekonomistów-ogrodników się rozrasta Oglądałam Twoje włości i przyznam jest tego bardzo dużo. Można poszaleć, wszystko przed Tobą . Życzę powodzenia w realizacji ogrodu !!! Aby był piękny i wyglądał tak jak sobie wymarzyłaś
Syla 21:39, 13 maj 2011

W moim ogrodzie skaczę z rabaty na rabatę , to dobrze , że mam ich aż tyle bo nie lubię stać w jednym miejscu Tak już mam , że trochę tu , trochę tam

w celu przypomnienia załączam fotografie jak było :

a na początku było tak , oczywiście z geowłókniną pod korą

potem stwierdziłam , że nie kora , jednak żwirek /przeszkadzały mi liście z okolicznych starych drzew/

potem podosadzałam roślinki i nadal był żwirek a pod spodem geowłóknina

cdn.
Agnieszka 21:41, 13 maj 2011

Kurcze, Sylwia, już 100-tka?! Dopiero co nadrabiałam zaległości u Ciebie kilka dni temu. Doszłam do kul cisowych, a teraz już znowu więcej stron! Ale jesteś Gaduła! Gratulacje!

A w ogóle to ze 3 razy przeglądałam listę naszych ogrodów i nie mogłam Twojego znaleźć. Jakaś pomroczność jasna czy co?

No, ale w końcu znalazłam i tu dotarłam . I co się okazuje? Że tu sami ekonomiści! To nie wiem czy ja tu mogę zaglądać, bo ja filolog jestem z wykształcenia, humanistka pełną gębą . Czy ktoś tu w ogóle będzie chciał ze mną rozmawiać? Może ja sobie po cichutku pójdę?.... Tylko porozglądam się jeszcze sekundkę...