Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Matka 23:01, 11 maj 2011

No to dawajcie, robię zapisy już na wrzesień, chyba, że już chcecie-zrobimy wirtualny internetowy kursrozumiem, że słownictwo typowo ogrodowe?
Sebek 23:02, 11 maj 2011

hanka_andrus napisał(a)
Ta rachunkowość książkowa,zbyt wydumana jest,W praktyce to jet o wiele sensowniej.Ma się zgadzać ,co do grosza.

Najgorsze jest to, że nawet jak nie rozumiemy to i tak nauczyciel tego nie wytłumaczy. No i nie wiemy jak napisaliśmy sprawdzian, a szczerze się przyznam uczyłem się chyba tak zawzięcie pierwszy raz ale i tak pomyliłem bardzo dużo.
zbigniew_gazda 23:03, 11 maj 2011

Syla napisał(a)

Sylwia pięknie. Pocieszyłaś mnie bo dzisiaj posadziłem żurawki o purpurowych liściach i zacząłem się martwić że ich nie będzie widać. Ale na Twoim przykładzie już jestem spokojny. Życzę dalszej werwy do pracy.

Są posadzone gęsto , więc jak się rozrosną to zasłonią korę. Dopiero będą widoczne!!!

Podobne jest moje myślenie. To będzie jedna ciemna plama.
Sebek 23:03, 11 maj 2011

Bogda napisał(a)
Sebek do mnie możesz na korki...wiesz z czego???zarobię sobei na roślinki!!!

Nie wiem - są lekcje wychowania do życia w rodzinie - może o to Ci chodzi. Zajmę się dzieciokami a ty jeszcze zarobisz na służącym
Matka 23:04, 11 maj 2011

Sebek napisał(a)

Sebek do mnie możesz na korki...wiesz z czego???zarobię sobei na roślinki!!!

Nie wiem - są lekcje wychowania do życia w rodzinie - może o to Ci chodzi. Zajmę się dzieciokami a ty jeszcze zarobisz na służącym

W WŻR się nie bawię...

Sylwia już 100???
Matka 23:05, 11 maj 2011

Ach, jeszcze nie!
Matka 23:05, 11 maj 2011

Ach, już tak
hanka_andrus 23:09, 11 maj 2011

No bo uczyć się o tym w jakiej kratce zakwalifikować składki zus,a w jakiej podatki? Jak to rozumieć jak ich na oczy nie widziałeś i ręką nie dotknąłeś?!Niby przykłady ,jak w firmie,ale dziec i o firmie pojęcia nie mają,i ogarnąć im te pojęcia ogromnie trudno.
Sebek 23:10, 11 maj 2011

To to gratuluję okrągłej setki

Boguś - to o co chodzi?
Sebek 23:11, 11 maj 2011

hanka_andrus napisał(a)
No bo uczyć się o tym w jakiej kratce zakwalifikować składki zus,a w jakiej podatki? Jak to rozumieć jak ich na oczy nie widziałeś i ręką nie dotknąłeś?!Niby przykłady ,jak w firmie,ale dziec i o firmie pojęcia nie mają,i ogarnąć im te pojęcia ogromnie trudno.

No wiem. A nauczyciel myśli że jak zrobi z nami jedno zadanie to już super wszystko umiemy, a tak nie jest