Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Linka 21:51, 13 maj 2011

No tak myślałam jak Cie ostatnio nie było, że się ukryłaś i rabaty robisz . Pewno kule cisowe mościłaś na rabacie . Nie zapomnij o fotach

A co do skakania po rabatach to ja mam dokładnie tak samo. Wszystko chciałabym już
Syla 21:55, 13 maj 2011

Tymczasem rabata została ogołocona z kilku roślinek , które się poddały i zimy nie przetrwały.
Wcześniej również usunęłam żwirek

Geowłóknienie powiedziałam precz i przekopałam całą rabatę ,aby się ziemia troszkę przewietrzyła po świństwie jakie jej zafundowałam bleee

A dzisiaj postanowiłam dokupić cosik na żywopłocik wokół wykuszu - to trzmielina 'Emerald'n' Gold' - 60 szt. Zdjęcie robione nocą , jutro zrobię ujęcie dzienne

Rośliny zostaną poprzestawiane ale jak to się okaże

cdn

Syla 21:58, 13 maj 2011

Agnieszka napisał(a)
Kurcze, Sylwia, już 100-tka?! Dopiero co nadrabiałam zaległości u Ciebie kilka dni temu. Doszłam do kul cisowych, a teraz już znowu więcej stron! Ale jesteś Gaduła! Gratulacje!

A w ogóle to ze 3 razy przeglądałam listę naszych ogrodów i nie mogłam Twojego znaleźć. Jakaś pomroczność jasna czy co?

No, ale w końcu znalazłam i tu dotarłam . I co się okazuje? Że tu sami ekonomiści! To nie wiem czy ja tu mogę zaglądać, bo ja filolog jestem z wykształcenia, humanistka pełną gębą . Czy ktoś tu w ogóle będzie chciał ze mną rozmawiać? Może ja sobie po cichutku pójdę?.... Tylko porozglądam się jeszcze sekundkę...

Wolę co prawda robić niż mówić , ale jak się ze swoją przyjaciółką dogaduję /ten sam fach co Ty/ to i z Tobą sobie poradzę Zostań proszę !!!
Syla 21:59, 13 maj 2011

Linka napisał(a)
No tak myślałam jak Cie ostatnio nie było, że się ukryłaś i rabaty robisz . Pewno kule cisowe mościłaś na rabacie . Nie zapomnij o fotach

A co do skakania po rabatach to ja mam dokładnie tak samo. Wszystko chciałabym już

Robota się w rękach pali, ale cisy nadal stoją tam gdzie stały
Agnieszka 22:00, 13 maj 2011

No to całe szczęście, ufff! Odetchnęłam z ulgą, bo myślałam, że mnie pogonisz .

Gdzie sadzisz te kule cisowe?
inya 22:02, 13 maj 2011

Syla napisał(a)

Również witam bardzo serdecznie, grono ekonomistów-ogrodników się rozrasta Oglądałam Twoje włości i przyznam jest tego bardzo dużo. Można poszaleć, wszystko przed Tobą . Życzę powodzenia w realizacji ogrodu !!! Aby był piękny i wyglądał tak jak sobie wymarzyłaś

Dziękuję Oby Twoje marzenia były prorocze Może w poprzednim wcieleniu byłaś wróżką?

Sylwia, fajnie ta trzmielinka doda takiego ciepłego jasnego refleksu, tak mi się wydaje
Sebek 22:04, 13 maj 2011

Rabata podoba mi się w każdym wcieleniu - bardzo fajna była, jest i na pewno będzie
Agnieszka 22:11, 13 maj 2011

Sylwia, pięknie urządzasz swój ogród. Trzymasz się ściśle projektu czy dodajesz coś od siebie ?
Syla 22:34, 13 maj 2011

Agnieszka napisał(a)
Sylwia, pięknie urządzasz swój ogród. Trzymasz się ściśle projektu czy dodajesz coś od siebie ?

Odrobinkę zamieszam A cisy będą sadzone wg projektu, jak posadzę to cyknę fotę
Agnieszka 22:36, 13 maj 2011

Super. Zatem czekam na fotki, a na razie znikam do łóżeczka! Do juterka!