Zawsze można zaparkować na ulicy lub u sąsiada byleby roślinkom nie wadziło!ja mam malusi podjazd to i mało roślinek by się zmieściło!zresztą, chciałabym, choć raz mieć taki widok na podjeździe jak u Ciebie!
Zawsze można zaparkować na ulicy lub u sąsiada byleby roślinkom nie wadziło!ja mam malusi podjazd to i mało roślinek by się zmieściło!zresztą, chciałabym, choć raz mieć taki widok na podjeździe jak u Ciebie!
Marzenia są po to żeby się spełniały ..... U Ciebie również tak będzie .... musisz sobie jeszcze dać trochę czasu
No właśnie, co Twoi Panowie na zakupy w takich ilościach?
Jeden wspiera finansowo , drugi pomocą w ogrodzie a trzeci wspiera duchowo
Ha mój Kuba tyż mnie wspiera i nie uwierzysz.... uczy się sam nazw roślin. Dzisiaj jak zabierałam tojeść od Teściowej to Kuba w samochodzie klepie mnie i mówi:"mama tojeć"
Marzenia są po to żeby się spełniały ..... U Ciebie również tak będzie .... musisz sobie jeszcze dać trochę czasu
3mam Cię za słowo, ale jak tak się nigdy nie stanie to złożę reklamacje!!!