Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Sebek 00:02, 21 sie 2011

Obie są poprawne

Ja zmykam - do dzisiaj
monteverde 00:05, 21 sie 2011

Syla 00:08, 21 sie 2011

DOBRANOC WSZYSTKIM

Martek 00:42, 21 sie 2011

ładnie ...dobranoc
monteverde 01:51, 21 sie 2011

super ładnie bay
Pwl 02:11, 21 sie 2011

ale będzie pięknie, już jest zresztą kibicuje dalej Sylwia a mam takie pytanko nieogrodowe,
mogę? do trampoliny, czy ona jakoś głośno hałasuje jak się na niej skacze? przeglądałem je
w necie i podobno te sprężyny pod podkładką po bokach mają jakiś nieprzyjemny zgrzyt ale
właśnie nie wiem czy we wszystkich tak jest. Patrze pod kątem aby potem dało się wytrzymać
bo dzieciakom to nie będzie przeszkadzać pewnie
Syla 08:45, 21 sie 2011

Pwl napisał(a)
ale będzie pięknie, już jest zresztą kibicuje dalej Sylwia a mam takie pytanko nieogrodowe,
mogę? do trampoliny, czy ona jakoś głośno hałasuje jak się na niej skacze? przeglądałem je
w necie i podobno te sprężyny pod podkładką po bokach mają jakiś nieprzyjemny zgrzyt ale
właśnie nie wiem czy we wszystkich tak jest. Patrze pod kątem aby potem dało się wytrzymać
bo dzieciakom to nie będzie przeszkadzać pewnie

Dasz radę Paweł tzn wytrzymać zgrzyty podczas skakania. Nie są dokuczliwe, a jak dzieciaki dobrze się bawią i nie słychać ciągle mama to, mama tamto to już wogóle /Bo poza zgrzytem bardziej dokuczliwe mogą być piski rozradowanych dzieciaczków/. Ja kupowałam swoją jakiś dłuższy czas temu i była ona w średnicy najdłuższa z dostępnych. U sąsiadki poniżej jest trampolina większa /nowo nabyta/ i tę bardziej polecam o ile jest miejsce w ogrodzie.
Monic 09:18, 21 sie 2011

Sylwio, ale piękne nasadzenia zrobiłaś. Jak duży jest ten Hilli? Niedawno sadziłam również żywopłot z Hilli. Potrzebuję dokupić kilkanaście sztuk, ale muszę szukać dalej w sklepach ogrodniczych, bo w naszych już wykupiłam Piękny jest ten Hilli, prawda? Ma piękną, głęboką, ciemną zieleń. Posadziłaś gęściutko, więc będziesz miała szybko dobry efekt. Ja zrobiłam odstępy co 45cm i są prześwity. Nie wiem, czy nie muszę zagęścić jakimiś mniejszymi sadzonkami... Czy przy takim gęstym sadzeniu nie ma obawy o zamnieranie roślin za kilka lat?
Sebek 09:44, 21 sie 2011

Syla napisał(a)
Jadę jutro w Twoje strony Seba ...... teściowa na obiadek zaprosiła .... wreszcie coś zjem przyzwoitego

Uuuu

Super nocne zdjęcia
Sebek 09:47, 21 sie 2011

Monic napisał(a)
Sylwio, ale piękne nasadzenia zrobiłaś. Jak duży jest ten Hilli? Niedawno sadziłam również żywopłot z Hilli. Potrzebuję dokupić kilkanaście sztuk, ale muszę szukać dalej w sklepach ogrodniczych, bo w naszych już wykupiłam Piękny jest ten Hilli, prawda? Ma piękną, głęboką, ciemną zieleń. Posadziłaś gęściutko, więc będziesz miała szybko dobry efekt. Ja zrobiłam odstępy co 45cm i są prześwity. Nie wiem, czy nie muszę zagęścić jakimiś mniejszymi sadzonkami... Czy przy takim gęstym sadzeniu nie ma obawy o zamnieranie roślin za kilka lat?

Może za kilka lat być łysy w środku, ale na zewnątrz na pewno będzie zielony. Rośliny w ciasnocie całkiem nie zamierają - wystarczy zerknąć na jakieś stare żywopłoty