Tak, ale po postawieniu altany dopiero i w przyszłym roku ..... Bo nie wiem kiedy chłopcy to wszystko zrobią a ja z nasadzeniami chcę już uciekać bo rok szkolny się zaczyna i dojdzie mi mnóstwo innych zajęć. Więc znowu zmiany w projekcie. świerki maszerują na przeciw bonsaia w ilości 6 szt oraz w naroże 1 szt wraz z klonikiem wysoko szczepionym. Pewnie i tak nic z tego nie rozumiesz .... dlatego jutro zrobię zdjęcia i pokażę również co zmienilo się na rabacie przed domem
Wiedziałam, że jak tutaj zajrzę to będzie coś nowego i się nie zawiodłam. Piękny łan lawendy, już czuję jak pachnie zwłaszcza jak się poruszy. U mnie pieski często poruszają lawendę przez co zapach się unosi w powietrzu i pachnie pięknie, a psiaki mają darmowy odświeżacz.
Mam jeszcze pytanko kto kosi ten duży trawnik, bo na wszystkich fotkach jest nienaganny, zadbany.
Zazdroszczę tak pozytywnie tak dużego ogrodu, masz pole do popisu.
Wiedziałam, że jak tutaj zajrzę to będzie coś nowego i się nie zawiodłam. Piękny łan lawendy, już czuję jak pachnie zwłaszcza jak się poruszy. U mnie pieski często poruszają lawendę przez co zapach się unosi w powietrzu i pachnie pięknie, a psiaki mają darmowy odświeżacz.
Mam jeszcze pytanko kto kosi ten duży trawnik, bo na wszystkich fotkach jest nienaganny, zadbany.
Zazdroszczę tak pozytywnie tak dużego ogrodu, masz pole do popisu.
Witaj Kasiu to prawda lawenda urzeka pod każdym względem .....dlatego mam jej dużo Trawnik dopieszcza mój M jeśli chodzi o nawozy , sianie, wertykulację i aerację. Koszeniem zajmuje się moje najstarsze potomstwo a kanciki i strzyżenie artystyczne to już ja . Cała reszta już ja
Pozdrawiam i zapraszam częściej