Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Sebek 21:08, 23 sie 2011

Syla napisał(a)

Jednym słowem samowolka

Jednym słowem ..... choć wcale nie jest powiedziane , że tak zostanie ....pewne nasadzenia mogą zmienić miejsce

Raaany - znając Twój zapał to jak zrobisz ogród to jeszcze raz wszystkie nasadzenia do góry nogami obrócisz
Syla 21:09, 23 sie 2011

Sebek napisał(a)
A się jeszcze spytam, bo wiesz, że ja ciekawski

Kto tak bezczelnie siedzi na tarasie nie pomagając Ci?

Moja siostra 11 lat młodsza , ale z maluszkiem którego zdjęcie niedawno pokazywałam .... do wybaczenia

Mój starszy syn kopał dalej dziury pod świerki .... jutro może znajdą się na swoich miejscach
Sebek 21:12, 23 sie 2011

Syla napisał(a)

A się jeszcze spytam, bo wiesz, że ja ciekawski

Kto tak bezczelnie siedzi na tarasie nie pomagając Ci?

Moja siostra 11 lat młodsza , ale z maluszkiem którego zdjęcie niedawno pokazywałam .... do wybaczenia

Mój starszy syn kopał dalej dziury pod świerki .... jutro może znajdą się na swoich miejscach

Ahaaa

A gdzie będą te świerki - niedaleko hałdy?
Syla 21:21, 23 sie 2011

Tak, ale po postawieniu altany dopiero i w przyszłym roku ..... Bo nie wiem kiedy chłopcy to wszystko zrobią a ja z nasadzeniami chcę już uciekać bo rok szkolny się zaczyna i dojdzie mi mnóstwo innych zajęć. Więc znowu zmiany w projekcie. świerki maszerują na przeciw bonsaia w ilości 6 szt oraz w naroże 1 szt wraz z klonikiem wysoko szczepionym. Pewnie i tak nic z tego nie rozumiesz .... dlatego jutro zrobię zdjęcia i pokażę również co zmienilo się na rabacie przed domem
Kaisia 21:22, 23 sie 2011

Wiedziałam, że jak tutaj zajrzę to będzie coś nowego i się nie zawiodłam. Piękny łan lawendy, już czuję jak pachnie zwłaszcza jak się poruszy. U mnie pieski często poruszają lawendę przez co zapach się unosi w powietrzu i pachnie pięknie, a psiaki mają darmowy odświeżacz.

Mam jeszcze pytanko kto kosi ten duży trawnik, bo na wszystkich fotkach jest nienaganny, zadbany.
Zazdroszczę tak pozytywnie tak dużego ogrodu, masz pole do popisu.
Sebek 21:24, 23 sie 2011

Chyba kapuję - tam gdzie miałaś kulki z bukszpanu i żurawki - za nimi są tuje i idą aż do końca płotu?
Pewnie serby idą na dół od tego żywopłotu?
Syla 21:28, 23 sie 2011

Sebek napisał(a)
Chyba kapuję - tam gdzie miałaś kulki z bukszpanu i żurawki - za nimi są tuje i idą aż do końca płotu?

Zgadza się ..... fajnie się orientujesz w moim ogrodzie ....
Sebek 21:36, 23 sie 2011

Noo - nie wiem czy to dobrze czy to już choroba
Syla 21:36, 23 sie 2011

Kaisia napisał(a)
Wiedziałam, że jak tutaj zajrzę to będzie coś nowego i się nie zawiodłam. Piękny łan lawendy, już czuję jak pachnie zwłaszcza jak się poruszy. U mnie pieski często poruszają lawendę przez co zapach się unosi w powietrzu i pachnie pięknie, a psiaki mają darmowy odświeżacz.

Mam jeszcze pytanko kto kosi ten duży trawnik, bo na wszystkich fotkach jest nienaganny, zadbany.
Zazdroszczę tak pozytywnie tak dużego ogrodu, masz pole do popisu.

Witaj Kasiu to prawda lawenda urzeka pod każdym względem .....dlatego mam jej dużo Trawnik dopieszcza mój M jeśli chodzi o nawozy , sianie, wertykulację i aerację. Koszeniem zajmuje się moje najstarsze potomstwo a kanciki i strzyżenie artystyczne to już ja . Cała reszta już ja
Pozdrawiam i zapraszam częściej
Joanka 21:38, 23 sie 2011

Syla napisał(a)

Zgadza się ..... fajnie się orientujesz w moim ogrodzie ....

W końcu to Mamusiny ogród, no nie?