biało - fioletowe, białe, filoletowe i troszkę żółych zobaczym czy sie wpasowałam w poprzednie nasadzenia, bo nie pamiętałam gdzie mam jakie kolory ! ;/
W jakich kolorach .... białym , żółtym , fioletowym czy tylko białym ???
biało - fioletowe, białe, filoletowe i troszję żółych zobaczym czy sie wpasowałam w poprzednie nasadzenia, bo nie pamiętałam gdzie mam jakie kolory ! ;/
Sylwio napracowałaś się przy tej ilości zielska, ale co to dla Ciebie.
Rabatki wyglądają coraz piękniej, tylko podziwiać, uwielbiam takie ogrody nieprzeładowane zrobione ze smakiem. Zobaczysz następny sezon, będzie jeszcze piękniej jak się wszystko zacznie zagęszczać.
Sylwia - no nie może ich zabraknąć u Ciebie wiosną. Nie wyobrażam sobie, aby u Ciebie nie wyrosły krokusy między iglakami albo tam gdzie są teraz begonie.
Według mnie podjedź sobie do Bonarki, tam masz Auchan - i kup sobie takie zestawy jak my z Gosią, tam mają duże paczki i tanio wychodzi - np. 50 krokusów 18 złotych - a ja zapłaciłem za 25 krokusów w Leroy ponad 30 Tam zaś jest bardzo dużo nowości, lecz są drogie. A Leroy też tam masz na dole
Sylwia - no nie może ich zabraknąć u Ciebie wiosną. Nie wyobrażam sobie, aby u Ciebie nie wyrosły krokusy między iglakami albo tam gdzie są teraz begonie.
Według mnie podjedź sobie do Bonarki, tam masz Auchan - i kup sobie takie zestawy jak my z Gosią, tam mają duże paczki i tanio wychodzi - np. 50 krokusów 18 złotych - a ja zapłaciłem za 25 krokusów w Leroy ponad 30 Tam zaś jest bardzo dużo nowości, lecz są drogie. A Leroy też tam masz na dole