Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 19:30, 14 lis 2011

Wróciłam dopiero do domu w kiepskim nastroju ....... Otworzyłam mój wątek i i i i i i i i i i i i i i ..... i się wzruszyłam , pięknie dziękuję za wiersz, kwiaty i ciepłe , miłe słowa ...... i jeszcze raz dziękuję bardzo.

Jesteście kochani lekarstwem na całe zło .......
bociek 19:30, 14 lis 2011

Sylwus, gratuluje wspanialego wyniku i zycze dalszych setek stron i wielu kolejnych wspanialych pomyslow ogrodowych

bociek 19:32, 14 lis 2011

Syla napisał(a)
Wróciłam dopiero do domu w kiepskim nastroju ....... Otworzyłam mój wątek i i i i i i i i i i i i i i ..... i się wzruszyłam , pięknie dziękuję za wiersz, kwiaty i ciepłe , miłe słowa ...... i jeszcze raz dziękuję bardzo.

Jesteście kochani lekarstwem na całe zło .......

Pozwol, ze zacytuje klasyka

Oj tam, oj tam

Syla 19:37, 14 lis 2011

agniecha973 napisał(a)
Witaj Sylwio,
Chcę zaznaczyć swoją obecność w Twoim wątku. Podglądam Cię od kilku dni i czytam o Twoich zmaganiach z ogrodem jak dobrą powieść. Niestety dopiero dotarłam do 187 strony, a czasu na czytanie mało. Nie wytrzymałam i podglądnęłam kilka ostatnich stron, takie małe oszustwo he,he. Twój wątek bardzo mnie zauroczył. Jak na razie jesteś drugim wzorem do naśladowania po Danusi. Brawo kobieto! Muszę założyć swój wątek, bo widzę, że pięknie tu sobie pomagacie. Przyznam, że po cichutku będę liczyć również na Waszą pomoc. Pozdrawiam bardzo serdecznie. Co Ty będziesz robić w zimie? Masz jakieś zastępcze hobby?
Agnieszka

Witam Aguś bardzo serdecznie u siebie Dziękuję bardzo za miłe słowa . Czekam na Twój wątek !!!
Z naszej strony nie musisz obawiać się niczego złego. To grupa najsympatycznejszych osób pod słońcem. Chętnie doradzą i wspomogą miłym słowem. To nawet mogę zagwarantować

Mam wiele zainteresowań , nie potrafię się nudzić a nawet na nudę nie znajduję czasu A tak skrycie powiem , że marzy mi się jeden dzień takiego nic nie robienia
alinak 20:02, 14 lis 2011

no to też trafiłam żeby pogratulować . przeleciałam zaległości i stwierdzam że ugłaskałaś pięknie ten ogródeczek . ......perfekcjonistka.
Syla 21:15, 14 lis 2011

alinak napisał(a)
no to też trafiłam żeby pogratulować . przeleciałam zaległości i stwierdzam że ugłaskałaś pięknie ten ogródeczek . ......perfekcjonistka.

Dzięki Alinko Oby rośliny przetrwały zimę , to będzie dla mnie sprawdzian tego "perfekcjonizmu"
monteverde 21:21, 14 lis 2011

ale nie Twój to będzie sprawdzian tylko ich zależy jaki mają system korzeniowy, ale zapewne wszystkie przetrwają
5 różyczek na 500 stron Sylwuś

ana_art 21:26, 14 lis 2011

Będzie dobrze i tego się trzymajmy Sylwia gratki
Syla 21:31, 14 lis 2011

No dobra , tego się trzymajmy dzięki dziewczyny
Joku 21:50, 14 lis 2011

Sylwia, gratuluję kolejnej zaliczonej setki. Mam nadzieję że nastrój juz nieco lepszy.