Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 20:26, 11 lis 2011

Nie , hehhehehehehhehehehehe ale buźka Jutro zrobię jak będę podlewać tyły ogrodu
Lena 10:56, 12 lis 2011

W Pietrzykowicach mieszka moja koleżanka z e "starych,dobrych czasów"

Syla ,czekam na nowe kadry
Syla 21:40, 12 lis 2011

Lena napisał(a)
W Pietrzykowicach mieszka moja koleżanka z e "starych,dobrych czasów"

Syla ,czekam na nowe kadry

W poniedziałek dalsze działania z wodą ze zdjęciami włącznie Brakło mi dzisiaj dnia na podlewanie ....
monteverde 21:48, 12 lis 2011

a co robiłaś? grabiłaś liście?
Syla 08:42, 13 lis 2011

monteverde napisał(a)

Liśćmi Aniu zajął się mój M i zrobił to znakomicie .... Powybierał również liście z rynien bo one zapychają się szybciutko , taką ilością , mają prawo Dzięki pomocy M ,liście wyzbierane , będzie również już rozwieszane oświetlenie świąteczne co by nie zawracać sobie głowy potem /pierszy raz ozdobię sobie choinkę przed wejściem do domu i niewielki skrawek frontowego dachu , białym oświetleniem/ Od taki mały świąteczny akcencik

Mnie natomiast zostało podlewanie Stoję przy każdym drzewie i liczę do 50 aby każde dostało sprawiedliwie tyle samo wody a przy mniejszych do 20 ...... Kombinuję jak mogę , choć i tak do końca nie wiem czy wystarczająco dobrze..... Męczą mnie te ciągłe wątpliwości
Sebek 09:48, 13 lis 2011

A wiesz, że wczoraj też miałem zamiar owinąć jednego iglaka lampkami

Już miałem je w ręce, ale jak zobaczyłem sąsiadkę w oknie to zrezygnowałem

Bo zawsze wieszałem na mrozie, a tak to by od razu takie zawinięcie przed wyłamywaniem od śniegu chroniło
anetawi 10:36, 13 lis 2011

Ja też w tamtym roku, jak byłam w ciąży, rozwiesiłam lampki w listopadzie. W grudniu było jak znalazł. Po co się na mrozie męczyć. Teraz też tak zrobię.
Joanka 17:34, 13 lis 2011

Stęskniłam się za Tobą

Ciekawa jestem tej świątecznej dekoracji Choinka bardzo ładnie się prezentuje przed domem
monteverde 19:10, 13 lis 2011

mysza 20:26, 13 lis 2011

Syla napisał(a)

Liśćmi Aniu zajął się mój M i zrobił to znakomicie .... Powybierał również liście z rynien bo one zapychają się szybciutko , taką ilością , mają prawo Dzięki pomocy M ,liście wyzbierane , będzie również już rozwieszane oświetlenie świąteczne co by nie zawracać sobie głowy potem /pierszy raz ozdobię sobie choinkę przed wejściem do domu i niewielki skrawek frontowego dachu , białym oświetleniem/ Od taki mały świąteczny akcencik

Mnie natomiast zostało podlewanie Stoję przy każdym drzewie i liczę do 50 aby każde dostało sprawiedliwie tyle samo wody a przy mniejszych do 20 ...... Kombinuję jak mogę , choć i tak do końca nie wiem czy wystarczająco dobrze..... Męczą mnie te ciągłe wątpliwości

Sylwia podpisuje się pod ostatnimi zdaniami , mam to samo .M liście grabi , a ja wodę leję pod roślinki.I zastanawiam się , zwijać węże czy jeszcze nie .Dziś sadziłam kule bukszpanowe i też wątpliwości , dobrze że je sadziłam teraz , czy trzeba było poczekać z zakupem do wiosny .Może przezimują i obejdzie się bez większych strat .