Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

ana_art 22:24, 04 mar 2012

No moja droga 6 stówek ci stukneło, gratulacje! jeszcze chwila i będziemy widzieli 1 z przodu
Syla 07:56, 05 mar 2012

Dziękuję za piękne kwiaty i życzenia .... będę się starać zrealizować swoje marzenia ogrodowe i nie koniecznie tylko te . Z Waszym kibicowaniem i wsparciem będzie to o wiele prostsze

Syla 08:03, 05 mar 2012

kaisog1 napisał(a)
Sylwia chciałam Ci zameldować, że mój Kuba dzisiaj w samochodzie mało się nie popłakał.... Dlaczego??? Bo ja mu obiecałam, że zobaczy się z "Dużym Kubą", że się mieli bawić, i że ciocia miała przyjechać i nie przyjechała Jak mu powiedziałam, że zobaczą się z "Dużym Kubą" w maju to "podkówkę" zrobił i łzy w oczach... Ależ pamięta..

Gosia - dzieci mają niesamowitą pamięć a jeśli chodzi o dane obietnice to bardzo cienka nić .... lepiej dotrzymać słowa ..... Czy miesiąc maj to nie wiem , natomiast spotkanie w wakacje czemu nie
Wieloszka 08:42, 05 mar 2012

Sylwia, choć spóźniona i bez kwiatka to z całego serca gratuluję tych 600 stron!!! Pomysłów i planów masz tyle, że relacją z ich realizacji jesteś w stanie zapełnić tysiąąąące następnych forumowych stron A ponieważ czyta się Twój wątek z prawdziwą przyjemnością życzę Ci wszelkich środków (czyt. kasy, zdrowia, energii ) do realizacji tych planów. Przecież musimy mieć o czym czytać
Syla 09:02, 05 mar 2012

Wieloszka napisał(a)
Sylwia, choć spóźniona i bez kwiatka to z całego serca gratuluję tych 600 stron!!! Pomysłów i planów masz tyle, że relacją z ich realizacji jesteś w stanie zapełnić tysiąąąące następnych forumowych stron A ponieważ czyta się Twój wątek z prawdziwą przyjemnością życzę Ci wszelkich środków (czyt. kasy, zdrowia, energii ) do realizacji tych planów. Przecież musimy mieć o czym czytać

Dziękuję Agnieszko i aby się spełniło ..... (czyt. kasy, zdrowia, energii)
ana_art 10:19, 05 mar 2012

Sylwia pamiętam że pytałam Ciebie jakiej wysokości masz cisy i ile za nie płacilaś, ale nie mogę teraz tego odszukać?
anula_wn 12:04, 05 mar 2012

Gratuluję i ja cho bezkwiatkowo za to b.serdecznie
AniaDS 12:06, 05 mar 2012

Gratuluję tylu stronek, jest co czytać .
kaisog1 12:46, 05 mar 2012

Syla napisał(a)

Sylwia chciałam Ci zameldować, że mój Kuba dzisiaj w samochodzie mało się nie popłakał.... Dlaczego??? Bo ja mu obiecałam, że zobaczy się z "Dużym Kubą", że się mieli bawić, i że ciocia miała przyjechać i nie przyjechała Jak mu powiedziałam, że zobaczą się z "Dużym Kubą" w maju to "podkówkę" zrobił i łzy w oczach... Ależ pamięta..

Gosia - dzieci mają niesamowitą pamięć a jeśli chodzi o dane obietnice to bardzo cienka nić .... lepiej dotrzymać słowa ..... Czy miesiąc maj to nie wiem , natomiast spotkanie w wakacje czemu nie

Sylwia a nie jedziecie do Szmitów???
Richie 22:14, 05 mar 2012

Sylwia gratuluję 600-stron i z ciekawością czekam na nastepne.