Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 11:10, 04 mar 2012

Dzięki dziewczyny , fajnie , że jesteście
Madzenka 11:25, 04 mar 2012

Jesteśmy cały czas i podglądamy a ogrodu zimowego to się chyba tak jak Ty doczekać nie mogę. Czekamy również na zdjęcia stylu eklektycznego po remoncie
Ana 11:28, 04 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)
Jesteśmy cały czas i podglądamy a ogrodu zimowego to się chyba tak jak Ty doczekać nie mogę. Czekamy również na zdjęcia stylu eklektycznego po remoncie

się podpisuję

Zdjęcia wnętrza równie pożądane co ogrodu Ja też jestem "eklektyczka" i uwielbiam mieszac stare z nowym
Syla 11:35, 04 mar 2012

Ana napisał(a)

się podpisuję

Zdjęcia wnętrza równie pożądane co ogrodu Ja też jestem "eklektyczka" i uwielbiam mieszac stare z nowym

Ja tak namieszałam style , że teraz posiłkuję się Panią Architekt ..... a was podziwiam , że tak świetnie sobie same radzicie ......
Ok w wątku "pokoiki" o ile inni dołączą coś niecoś pokażę

A ogrodu zimowego i innych prac nie mogę się już doczekać , chyba sobie muszę coś zażyć na uspokojenie
ewaglen 11:50, 04 mar 2012

Sylwia, ja tez mieszałam, a teraz muszę wymienić, by jakoś wyglądało. Bardzo jestem ciekawa Twoich pokoików robionych przy wsparciu pani architekt. Ja jestem na etapie zmian w kuchni Ale to dopiero początek Jestem pewna, że będzie ślicznie u Ciebie wszyscy lubimy otaczać się pięknem, ale nie wszyscy mają dar tworzenia tegoż piękna. Na szczęście są tacy, którzy mogą to za nas zrobić
Syla 11:54, 04 mar 2012

Ok ... załączę zdjęcia projektów w wątku pokoiki - sypialni , pokoju Kuby oraz mojej osobistej garderoby .... A swoje również pokażesz ??? też jestem Ewciu ciekawska
Syla 11:55, 04 mar 2012

ewaglen napisał(a)
Sylwia, ja tez mieszałam, a teraz muszę wymienić, by jakoś wyglądało. Bardzo jestem ciekawa Twoich pokoików robionych przy wsparciu pani architekt. Ja jestem na etapie zmian w kuchni Ale to dopiero początek Jestem pewna, że będzie ślicznie u Ciebie wszyscy lubimy otaczać się pięknem, ale nie wszyscy mają dar tworzenia tegoż piękna. Na szczęście są tacy, którzy mogą to za nas zrobić

Ok ... załączę zdjęcia projektów w wątku pokoiki - sypialni , pokoju Kuby oraz mojej osobistej garderoby ....

https://www.ogrodowisko.pl/watek/168-pokoiki?page=12
ewaglen 12:02, 04 mar 2012

Osobista garderoba, to jest coś!!! Ja dzielę z mężem, ale on ma 1/5 tego co ja, hi, hi, hi
Ana 12:15, 04 mar 2012

O, a ja nawet nie dootarłbym do takiego watku - w takim razie też zamieszczę moje poczynania
Syla 12:16, 04 mar 2012

ewaglen napisał(a)
Osobista garderoba, to jest coś!!! Ja dzielę z mężem, ale on ma 1/5 tego co ja, hi, hi, hi

Zamieściłam już zdjecia w wątku powyżej ...... Ja musiałam się wynieść ze wspólnej garderoby z podobnych względów ech te kobiety .... normalnie bez nich nic