Jak to dobrze, że ja nie przewiduje cisowych kulek a jedynie derenie za 8,50 ! Hahahhaha Fakt piekne są ale absolutnie to zakup nie na moja kieszeń Dostałaś paczkę czy będzie świętować na poczcie ??? Nie dostałam jeszcze..... mam nadzieje, że może jutro cuś przyjdzie. Hmmm to świętowanie na poczcie nie wyjdzie im najlepiej
Jak to dobrze, że ja nie przewiduje cisowych kulek a jedynie derenie za 8,50 ! Hahahhaha Fakt piekne są ale absolutnie to zakup nie na moja kieszeń Dostałaś paczkę czy będzie świętować na poczcie ???
Jak to dobrze, że ja nie przewiduje cisowych kulek a jedynie derenie za 8,50 ! Hahahhaha Fakt piekne są ale absolutnie to zakup nie na moja kieszeń
Sylwia ja tam zawsze dobrej myśli jestem więc może się uda teraz
Ale cudniaste cisy i jak równiutko pokulkowane
Sylwia, te cisy są boskie, udało Ci się dostać piękne okazy, też planuję upolować takie czy zostało jeszcze cuś, czy kupiłaś wszystkie Jeśli jesteś zainteresowana to podam namiary
Sylwia, te cisy są boskie, udało Ci się dostać piękne okazy, też planuję upolować takie czy zostało jeszcze cuś, czy kupiłaś wszystkie
Dzięki Syla bystre są czasami W to czasami nie uwierzę , ale uroczą czarodziejką jesteś
Dzięki Syla bystre są czasami
Sylwia ja tam zawsze dobrej myśli jestem więc może się uda teraz U Ciebie na poczcie powinny być dzisiaj o 15 , zapewniała mnie Pani w okienku .... Może mykniesz jutro sama na pocztę ???