Sylwia, przepiękne zakupy u siebie widziałam podobne i miałam wielką ochotę kupić....ale natychmiast przypominiałam sobie, że ...... nie mam jeszcze ogrodu ))) rozumiem doskonale ten dreszczyk emocji Oj będziemy się zachwycać Twoim ogrodem w tym roku Pozdrawiam
Wysokością są troszkę wyższe niż te co mam posadzone na froncie ogrodu .... Zapewniam , że świeżo zakupione wzrostowo są jednakowe ..... Hehehehe właśnie wróciłam z przenosin ich w inne miejsce i się wymieszały ...... Przypuszczam , że nie zdążę ich posadzić przed Twoim przyjazdem ale jeśli zdążę to zostawię optymalnie dwie identyczne wzrostowo
Siedziałam dzisiaj w szkółce na zapleczu i osobiście wymacałam , patrzyłam czy równe i pakowałam do donic i dosypywałam z dziewczynami ziemię .....
po 50zł na każdym dużym dostałam bonusa na święta , ponieważ pozbyli się większości cisów na pniu Zostały jeszcze chyba 4 szt tych mniejszych ale z tego co wiem 2szt ktoś już sobie zarezerwował .... Jego strata , że byłam wcześniej bo wybrałam normalnie najlepsze hehehehe ale jestem wstrętnaaaaa .....