Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

alinak 22:29, 15 kwi 2012

Sylwia co się tu dzieje , już nie łapie - ty nowy dom budujesz ?
widzę że roślinki po zimie fajnie wyglądają tzn , że się przyłożyłaś przy sadzeniu, inaczej nie przetrwały by tej okropnej zimy
juliak 00:07, 16 kwi 2012

Witam, jestem zachwycona Twoim ogrodem, prześledziłam cały wątek. Czy miałabyś może jakiś pomysł na mój ogród? Proszę zerknij w wolnym czasie do mojego wątku. Pozdrawiam serdecznie
Madzenka 00:18, 16 kwi 2012

Sylwia o matko ile tu się dzialo a ja wszystko przegapiłam. Kobiety Ty to masz rozmach, ledwo ogrod zimowy zaplanowałaś już dom rozrywek budujesz i wodospad Niagara.
Wszystko fajnie wygląda. Zerknij do Irenki - MILKOWO tam domek letniskowy powstaje. Fajny pomysl bo cala ferajna ogrodowiskowa mogłaby w nim koczować
Zamiast rolet może lniane biale klimatyczne zasłony, tez sa bardzo trendy albo rolety rzymskie?
A Twojemu M wspólczuje, bo jak te plany zrealizujesz to postanowisz wszystko na nowo przebudowac
Syla 09:12, 16 kwi 2012

Nie planuję drugiego domu ....Nic z tych rzeczy
Muszę przemyśleć jeszcze rozmiary !..... Te mają 5m/5m/5m-h.....

Tu inny dach.....ale nie wiem czy znajdzie domową aprobatę .....choć lepiej wygląda

Gosiu .... ja znowu planuję ... do budowy jeszcze hohoho

Bogda, Asia - pomysł do wykorzystania powierzchni przedni hehehehe

Juliak - witam u siebie .... pozdrówki

Alinka - przyłożenie do sadzenia roślin czują również moje kości

Marzenka - dziękuję za pomysła ale obawiam się , że zwiewne firany lub rolety rzymskie to nie dla moich chłopców i jeszcze w kolorze biel ..... Już widzę jak to wygląda po pierwszej godziny od założenia , tym bardziej , że ma tam się jeszcze zmieścić potężny grill kominkowy
Lena 09:48, 16 kwi 2012

Wow!!!! Sylwia plany super .Dom w nowej wersji rewelacja - szklane balustrady,kamień-no bomba!!!!
Wodospad z gabionem w roli głównej barrrdzo mi się podoba a wiata z wielkimi oknami to najlepszy wybór.
A wiesz co wymyśliłam?Może zamiast jednego okna(drzwi) tuż przy wodospadzie ,zrób taki letni barek z hokerami ,otwarty od strony wodospadu.zaraz poszukam inspiracji
Lena 09:55, 16 kwi 2012

Lena 09:56, 16 kwi 2012

Z każdego zdjęcia, możesz wykukać coś dla siebie ,bo oczywiście Twój projekt jest inny.

Syla 10:18, 16 kwi 2012

Lena napisał(a)
Z każdego zdjęcia, możesz wykukać coś dla siebie ,bo oczywiście Twój projekt jest inny.

Lena ogromne dzięęęęęęęęki ..... bomba ...... dzisiaj siedzę do późna i myślę o wnętrzu i zewnętrznym wyglądzie wiaty oraz o możliwościach ....ha i wymiarami będzie odpowiednia do takiego wnętrza .... myślę o tym ostatnim zdjęciu Chyba już wiem jak to będzie wyglądało ..... Ale mi podsunęłaś pomysła ..... dziękuję bardzo , bardzo, bardzo
popcorn 10:52, 16 kwi 2012

Zaczelam sie zastanawiac jak ta wiata sie ma do ogrodu zimowego i ze moze z tamtego zrezygnowalas, a tu nie, nowe plany, kolejna budowa!!! Gdzie Ty masz na to czas i tyle zapalu Dziewczyno!! Podziwiam!!!
Ja tam kanciki planuje, zadnych takich ogrodowych budowli!!! Nie ma zreszta miejsca na dzialce

pozdrowka!!!
sylllwia 11:06, 16 kwi 2012

Ale sie dzieje u Ciebie