Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

justi 15:40, 15 kwi 2012

Sylwia a ta wiata to będzie jako składzik na coś czy taka wypoczynkowa ze stolikiem itp?
Syla 15:47, 15 kwi 2012

justi napisał(a)
Sylwia a ta wiata to będzie jako składzik na coś czy taka wypoczynkowa ze stolikiem itp?

To wygląda jak składzik ? hehehe no pięknie .... Nie no żartuję ... to będzie wiata z grilownią 6m/6,5m... Okienka z lewej strony będą wielgachne ale nie wyjdą tak na obrazku przenigdy Ze względu na to , że mieszkamy na wzgórzu wieje ogromnie prawie z każdej strony dlatego postanowiliśmy tę wiatę trochę podomykać . Natomiast ma służyć do imprezek nawet zimowych
justi 15:49, 15 kwi 2012

Nie chodzi o to jak wyglada ale wlasnie jakie bedzie jej przeznaczenie. Na pewno będzie fajna, bo z tego co czytam unowocześniasz troszkę dom.
Syla 15:57, 15 kwi 2012

justi napisał(a)
Nie chodzi o to jak wyglada ale wlasnie jakie bedzie jej przeznaczenie. Na pewno będzie fajna, bo z tego co czytam unowocześniasz troszkę dom.

A czy będzie fajna ? nie wiem, w praniu się okaże.... Dlatego sobie rysuję , żeby to mniej więcej obaczyć ..... Ale i tak się zastanawiam czy nie zrobić zamiast otworów okiennych , otwory drzwiowe szerokie wszędzie ..... no i tak mi zejdzie do nocy
Kaisia 16:00, 15 kwi 2012

Sylwio wielkie okna do ziemi, wszystkie takie same, będą za razem dzwiami i oknami, pieknie doświetlą wnętrze.
ana_art 16:18, 15 kwi 2012

chyba fajnie wyglądałyby i były by praktyczne takie drzwi tarasowe przesuwne z obu stron Jak będzie ciepło można poodsuwać a jak zimno pozasłaniać
Syla 16:46, 15 kwi 2012

Kaisia napisał(a)
Sylwio wielkie okna do ziemi, wszystkie takie same, będą za razem dzwiami i oknami, pieknie doświetlą wnętrze.

No właśnie to sobie narysowałam i doszłam do podobnych wniosków W te otwory nie będą wstawiane okna , jedynie zamontujemy rolety aby chronić się w trakcie biesiad od wiatru , deszczu itp ........... bardzo dziękuję .... rozmyły mi się wszelkie wątpliwości
Syla 16:53, 15 kwi 2012

ana_art napisał(a)
chyba fajnie wyglądałyby i były by praktyczne takie drzwi tarasowe przesuwne z obu stron Jak będzie ciepło można poodsuwać a jak zimno pozasłaniać

Aniu jedynie rolety .... Dalej myślę na tą wiatą czy jej trochę nie pozabierać elementów ściennych .....
Syla 17:13, 15 kwi 2012

Oki .... jeszcze dwa rysunki .....Wiata będzie wysoka na 4m

na tym rys. z lewej strony wiaty okna zmieniłam na drzwi ....

na tym rys. poszerzyłam otwory drzwiowe dotyczy to również lewej strony wiaty ......
Gardenarium 17:18, 15 kwi 2012

Lepiej wyglądają duże drzwi.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies