Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Wieloszka 11:29, 16 kwi 2012

Syla, Ty na ADHD cierpisz na pewno!!! Jak nie wyjdziesz do ogrodu, to znowu kombinujesz, planujesz i przebudowujesz - ale JAK!!! Podziwiam rozmach i pomysły!!! Kibicuję nieustannie !
Linka 12:16, 16 kwi 2012

Sylwia tak szybko luknęłam do Cię i pozwól swoją opinię wyrazić
Świetnie robisz rysunki, takie czytelne dla laików a odnośnie wiaty to dach czterospadowy o wiele lepszy, bardziej do altany pasuje. W pierwszej wersji miałam odczycie że to budynek bardziej gospodarczo - przemysłowy u Ciebie powstaje ( nie obraź się ale może proporcje tak wyszły a ja się nie znam )
Ostatni pomysł super
Pozdrawiam
anula_wn 12:23, 16 kwi 2012

Sylwia, zlituj się, bo ja tu nie wyrabiam..... co zajrzę to nie jestem w temacie
ale pomysł fajny
Syla 12:40, 16 kwi 2012

Linka napisał(a)
Sylwia tak szybko luknęłam do Cię i pozwól swoją opinię wyrazić
Świetnie robisz rysunki, takie czytelne dla laików a odnośnie wiaty to dach czterospadowy o wiele lepszy, bardziej do altany pasuje. W pierwszej wersji miałam odczycie że to budynek bardziej gospodarczo - przemysłowy u Ciebie powstaje ( nie obraź się ale może proporcje tak wyszły a ja się nie znam )
Ostatni pomysł super
Pozdrawiam

Nie strzeliłam focha .... hehehe , nie jestem specjalistą od rysunku ale jeszcze nad doskonałością tego budynku pracuję .... Tak jak zaznaczyłam na początku wstawiając fotkę to na razie czyste symulacje ..... Jak się coś widzi lepiej się podejmuje decyzje ..... Chcę tak to zaprojektować by móc potem tylko się z tego cieszyć i korzystać .... Rysuję na zdjęciu, które ustrzeliłam z balkonu domu , dlatego wizualnie budynek jest mocno osadzony w ziemię ..... pozdrawiam
Syla 12:42, 16 kwi 2012

anula_wn napisał(a)
Sylwia, zlituj się, bo ja ju nie wyrabiam..... co zajrzę to nie jestem w temacie
ale pomysł fajny

No jak Ty tak twierdzisz moja specjalistko, że pomysł fajny , to już się cieszę Dzisiaj w tym temacie muszę dużo poczynić .... pozdrawiam
monteverde 12:45, 16 kwi 2012

Lenka fajną inspirację podsunęłaś
Syla 13:09, 16 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)
Syla, Ty na ADHD cierpisz na pewno!!! Jak nie wyjdziesz do ogrodu, to znowu kombinujesz, planujesz i przebudowujesz - ale JAK!!! Podziwiam rozmach i pomysły!!! Kibicuję nieustannie !

Gdzieś już pisałam o tym ADHD dziękuję .... mocno trzymaj kciuki bo czuję, że się wypalam
Syla 13:10, 16 kwi 2012

Karolinko, Sylwio - dzięki bardzo za odwiedzinki pozdrawiam dziewczyny !
Syla 13:11, 16 kwi 2012

monteverde napisał(a)
Lenka fajną inspirację podsunęłaś

Prawda ? okrutnie mi się podoba ostatnia .... mam się czym inspirować .... Cieszę się baardzo
monteverde 13:24, 16 kwi 2012

a mnie 2-ga ale to Twoich zabudowań pasuje ostatnia