Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

barbara_kraj... 21:28, 03 cze 2012

Sylwio, Twój ogród spowodowal mój zawrot głowy Pięknie, wszystko niemal idealnie przemyślane. Podziwiam!
Syla 07:32, 04 cze 2012

Agnieszko - masz rację , nie muszę szukać odpoczynku gdzieś daleko ..... Tylko mankamentem jest to , że ja w domu nie potrafię odpoczywać ......dobrze jest również wyjechać choć na chwilę z domu żeby zatęsknić i docenić to co się ma ......

Basia - bardzo dziękuję

pozdrawiam dziewczyny !!!

Dla zaglądających trochę koloru żółtego

Kwitnący karmnik ościsty Aurea Sagina

popcorn 08:21, 04 cze 2012

Piękne te placki - karmniki! Pozdrawiam!!
zbigniew_gazda 09:18, 04 cze 2012

Ale mi się podobają te żółte placuszki !!!!
grapaka 10:22, 04 cze 2012

Cześć Syla! karmnik miodziojak i cała resztą. Mam pytanko
gdzie była mowa o kancikach?szukam , szukam i jakoś się zgubiłam.Jak możesz to podaj namiaryz góry dzięki i jeszcze jedno postaram się wkleić foty w tym tyg. z moich wypocin.Prośba o wstąpienie i uwagi.
Paulaa 10:22, 04 cze 2012

Sylwia, cudnie u Ciebiekarmnik widzę szalejew ogrodzie tak pięknie, kolorowo, zielono, aż się nie można napatrzeć.

mam pytanko- co ile sadziłaś bukszpan w kółeczku np przy cisach? podwójny rządek, czy pojedynczy?

pozdrawiam
KasiaWB 11:38, 04 cze 2012

Nadrobiłam ostatnie strony wątku, szczególnie zatrzymałam się przy poście w którym piszesz ile pracy i zmian było przed ostatnią koncepcją i to na takim dużym terenie. Czytałam Twoje wątki od początku i pamiętam doskonale wszystkie zmiany, ale należą Ci się wielkie brawa za wykonaną pracę,podziwiam
żeby się nie powtarzać, że cudownie i pięknie, to sobie tylko westchnę - ACH!!!!..................
Syla 17:45, 04 cze 2012

Dziękuję bardzo Karolinko, Zbysiu , Kasiu WB-boski avatarek
Syla 17:47, 04 cze 2012

grapaka napisał(a)
Cześć Syla! karmnik miodziojak i cała resztą. Mam pytanko
gdzie była mowa o kancikach?szukam , szukam i jakoś się zgubiłam.Jak możesz to podaj namiaryz góry dzięki i jeszcze jedno postaram się wkleić foty w tym tyg. z moich wypocin.Prośba o wstąpienie i uwagi.

Witam Grapaka hmmmm a co potrzebujesz wiedzieć na temat kancików ..... Mam taki szpadelek do robienia kancików , jest do kupienia u Daniusi w sklepie - rasowy a nie taki pospolity jak mam ja
Syla 17:49, 04 cze 2012

Paulaa napisał(a)
Sylwia, cudnie u Ciebiekarmnik widzę szalejew ogrodzie tak pięknie, kolorowo, zielono, aż się nie można napatrzeć.

mam pytanko- co ile sadziłaś bukszpan w kółeczku np przy cisach? podwójny rządek, czy pojedynczy?

pozdrawiam

Przy cisach i wiśni pospolitej sadziłam pojedynczy rządek , natomiast przy ciurkadełku jest podwójny pozdrawiam również